2777
2789
خودش تکون میخوره امتحان کن میبینی از اب تکون میخوره

امتحان کرذم الان ولی اخه ۹ تا میشه😐😂ضربه اواو برای اینکه تکون بخوره خودم باید بدم؟

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیییچ اشنایی نداشتم باهاش

روزای پریودی خواهرم بجام خوند. کسی که روزای پریودیتو بخونه هم باید نمازاش سر وقت باشه و گناه نکنه

اول درموردش بخون کامل بعد شروع کن

روز چهارشنبه شروع کن

صدقه هرروز باید بدی

امتحان کرذم الان ولی اخه ۹ تا میشه😐😂ضربه اواو برای اینکه تکون بخوره خودم باید بدم؟

نه صبر کن بعد از چند دقیقه خودش حرکت میکنه اصلا نباید تو تکونش بدی من شنیدم یه حلقه از کس دیگه باید بگیری بزاری تو انگشت حلقت بعد یه تارمو بهش وصل کن یا زنجیر دو۳ بار تا نصفه وارد اب کن بعد وسط لیوان جوری که به اب نخوره نگهشدار تا ثابت شه بعد خودش شروع به حرکت میکنه صبوری میخواد 

فال گردنبند و اب هم گرفتم وقتی که ۱۸ سالم بود گردنبند ۲۳ ضربه خورد و منم واقعنی ۲۳ سالگی ازدواج کر ...

منم برا خواهرم گرفتم شد ۲۵

روز تولد ۲۵ سالگیش ازدواج کرد

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
چه خوابی میشه بگی

یه بار خواب دیدم رفتم خونه خدا

یه بارم زیارت امام حسین

یه خاب دیگه هم برا امام حسین بود اما آبجیم دیده بود منو تو خواب

الانا چله گرفته بودم بازم چن بار خواب دیدم

خیلی حال میده😍😍😍😍

یه بار خواب دیدم رفتم خونه خدا یه بارم زیارت امام حسین یه خاب دیگه هم برا امام حسین بود اما آبجیم ...

من یه بار چله سوره فتح گرفتم برا امام‌رضا یه شب خواب شوهر خالمو دیدم که فوت کردن اومده بود خونمون گفت رفتیم مشهد برات سوغاتی اوردیم نگاه کردم دوتا لوح بود گفتم چین گفت دعوت نامه امام زضا 😭