2777
2789
بی فرهنگن.اینجا ایرانه دیگه .جهان سومیم

بله بی فرهنگن. 

بعضی اوقات ما انسانها کارهایی میکنیم که چوب اش رو هم میخوریم ولی بعد بدبختی و مشکلاتی که سرمون میاد تازه دست به دعا برمیداریم که خدایا من چیکار کردم که مستحق این وضع ام. 

تمام اعمال ما کارمای خوب و بد داره که یه جایی تو زندگی خودش رو بهمون نشون میده و از همین کارهای ساده شروع میشه تا بزرگ. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا که همه بچه هاشونو کتک میزنن ادعای تربیت صحیح شون هم میشه.  یکی دیروز تایپک زد پدرم یه تو ...

دقیقا همسر من تا بهش میگم میگه تو نمی‌فهمی ولی فکر می‌کنه کار خودش درسته و همیشه من مقصرم

بله،دخترش کلا تهاجمی و بی ادبه،تا من بهش بگم این کارت درست نیست سریع پیش بچه به من میگه به تو ربطی ن ...

چرا نمیرید پیش مشاور؟ چون این مشکل از ریشه باید حل باشه. 

اون بچه که خانواده اش جدا شدن و الان مادر و پدرش یه جوری به دو گروه تقسیم شدن و خودش هم دچار مشکلات رفتاری شده. 

از اونور همسر شما موضوعی هم هست نباید به خشونت متوصل بشه. 

از طرف دیگه دختر خودتون هست که داره تو این خانواده با دیدن ازار شما خودش هم اذیت میشه.

و در نهایت این شما هستید که دارید ازار میبینید و افسرده شدین. 

درکل الان کل خانواده ی شما درگیر مشکل اند و باید همگی یه تغییر اساسی بدین. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
تو مگه خودتو بعنوان یک انسان قبول نداری؟ تا خودتو قبول نداشته باشی همینه اوضاعت .صحبت کن .شکایت کن&n ...

آخه لج بازه دیروز اینقدر سرمو کوبوند به تخت که پیشونیم شکست اومدم زنگ بزنم ۱۱۰ نذاشت،زنگ زدم به مشاوره بهزیستی حرف شمارو گفت

چرا نمیرید پیش مشاور؟ چون این مشکل از ریشه باید حل باشه.  اون بچه که خانواده اش جدا شدن و الان ...

دیروز بعد دعوا گفتم میگه من پیش هیچ سگی نمیرم(البته ببخشید) یه بار که دعوا شده بود زن اولش زنگ زد به اورژانس اجتماعی که زن باباش کتکش زده و اورژانس اومد وقتی با دختره صحبت کردن فهمیدن دروغ گفته بعد به همسرم گفتم باید ببریش پیش روانپزشک ولی گوش نمیده

پزشکی قانونی باید حتما از ۱۱۰ نامه داشته باشی یا یه شاهد که من هیچ کدومو ندارم

با زورم شده برو کلانتری خودت .از چی میترسی؟ مگه ازین بدترم ممکنه وضعت بشه ؟ اول فک کن ببین ازین بدتر میشه وضعت؟ من نمیدونم وضعیت زندگیتو

با زورم شده برو کلانتری خودت .از چی میترسی؟ مگه ازین بدترم ممکنه وضعت بشه ؟ اول فک کن ببین ازین بدتر ...

تنها بدیش همینه،سر هر چیز دخترش با من میجنگه،همش میگه من نمیتونم بهش سخت بگیرم افسرده میشه،دختره هم فهمیده که باباش به خاطر اون چه بلاهایی سر من میاره بیشتر اذیتم میکنه،چند روز پیش اسکوترش رو آورد تو خونه باباش بهش تذکر داد از جایی که خیلی لج بازه نبرد فردای اون روز بازم آورد بهش گفتم بابات میاد دعوات میکنه بردار که بهت چیزی نگم یهو به من میگه به تو ربطی نداره اوزی،باباش که اومد بهش گفتم بازم جلوی باباش میگه این گه میخوره به من بگه باباشم انگار نه انگار به زنش توهین شده حالا اگه من می‌گفتم اینقدر عذابم میداد تا از حرفم پشیمون بشم

تنها بدیش همینه،سر هر چیز دخترش با من میجنگه،همش میگه من نمیتونم بهش سخت بگیرم افسرده میشه،دختره هم ...

انگیزه ات برای تحمل این شرایط چیه؟ تعجب میکنم که به سرت ضربه میزنه .اینده ات تامینه؟ خوب فردا که پیر بشی اگه تامین مالی نداشته باشی تحملت میکنه یعنی؟ بنظرم به فکر خودت باش یکم و به فکر اینده ات

انگیزه ات برای تحمل این شرایط چیه؟ تعجب میکنم که به سرت ضربه میزنه .اینده ات تامینه؟ خوب فردا که پیر ...

فقط پسرم،البته خیلی هم دوسش داشتم و عاشقش بودم،الان دیگه مثل قبلا نیستم،از نظر مالی وضعش خوبه،خیر سرش تحصیل کرده هم هست حتی مهریه زن اولشم داده،منم دست کمی ازش ندارم هم تحصیل کرده هستم در حد خودش هم اینکه مجرد بودم باهاش ازدواج کردم ولی همش به من میگه تو لیاقت این زندگی رو نداری

فقط پسرم،البته خیلی هم دوسش داشتم و عاشقش بودم،الان دیگه مثل قبلا نیستم،از نظر مالی وضعش خوبه،خیر سر ...

از نظر مالی مستقلی؟ چیزی از خودت داری؟ اگر داری بهتر میتونی تصمیم بگیری ولی خوب کتک خوردن خیلی بده .تو رو داغون میکنه .اعتماد به نفسی برات نمیمونه