2777
2789

بچها کی تو بدنش کلوئید داره درمانش چیه بجز لیزر؟خیلی هم بد  اگه درمان چیزی انجام دادین نتیجه گرفتین ممنون میشم بگید

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

اسکار زخم ؟

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همون

من روی زانوی دارم 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
من روی زانوی دارم 

شما درمان کردین ؟

اخه برا من خیلی زیاده هرکدوم اندازه عدسه 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
شما درمان کردین ؟ اخه برا من خیلی زیاده هرکدوم اندازه عدسه 

مال من اندازه لوبیا 😂 نه بیخیالش شدم 

مال من اندازه لوبیا 😂 نه بیخیالش شدم 

😅😆امکانش هست هرجایی از بدن بزنه ؟

😅😆امکانش هست هرجایی از بدن بزنه ؟

مال من جای یه زخم قدیمیه . مقاله که من خوندم می‌تونه هرجایی بزنه ولی معمولا رو سینه و دست و گونه است