2777
2789

سلام خانوما من چن روز یکم ترشح خیلی کم و کمرنگ قهوای داشتم ولی امروز یکم پررنگ تر بود بعد اون ترشح هم دیگه ندیدم چن روز هر از گاهی یه دردکمر خیلی ریز داشتم الان چن دیقه یبار کمرم یه درد کمی میگیره و ول میکنه ولی اصلا شدتش زیاد نیس قابل تحمله ممکنه علائم زایمان باشه تو رو خدا ج بدین همتون اگه میدونین چون بچه اولم هس هیچ تجربه ای ندارم 

الانم ۳۸هفته و ۴روزم 

✖ forget who forgets you ✖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اون ترشح قهوه ای اگه رگه‌ خون توش بوده میتونه بلادی شو باشه که نشون‌میده زایمان نزدیکه. درد زایمان هم اوایلش کاملا قابل تحمله. شما یکاری کن هر بار درد شروع میشه ساعت رو یادداشت کن. اگه دیدی الگوی ثابتی داره بدون درد زایمانه

اره عزیرم امشب شاید تا ساعت ۶ صبح دردات بیشتر شه و ترشحات خونی داشته باشی دردات ب ۵ دیقه یه بار رسبد برو بیمارستان فک کنم درد زایمانه

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝

اره عزیزم نشونه زایمانه😍😍😍ی نی نی ناز داره میاد الهی ک قدمش خیرباشه❤❤..اگه دردت فاصله هاش کوتاه تر شد حتما برو بیمارستان

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزدلم ب خیر و خوشی ان شاءالله

ببین تا شما درد شدید و مرتب ک هر چن دقیقه تکرار بشه نداشته باشی وقت زایمانت نیس.ترشحات هم طبیعیه 

احتمالا نزدیک هست ولی ترشح دلیل نمیشه مراقب کیسه آبت باش فقط الکی هم ندو بیمارستان دردات ک مرتب بشه کم کم ترشحاتت هم زیاد میشه کلی تو خونه راه برو بعد برو بیمارستان 

ان شاکالله نی نی رو سالم بغل بگیری پسره یا دختر فسقلمون

سلام عزیزدلم ب خیر و خوشی ان شاءالله ببین تا شما درد شدید و مرتب ک هر چن دقیقه تکرار بشه نداشته باش ...

تقریبا الان که ساعت گرفتم هر هفت دیقه یبار هس ولی خیلی کم هس دردش زیاد نیس پسر هس عزیز دلم 

✖ forget who forgets you ✖