2777
2789
عنوان

دهانه رحم دو سانتی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 58 پست
چن هفته بودی؟

38 هفته

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نزدیکی کنی زایمان جلو میفته؟؟؟

اره دهانه رحم نرم میشه  اینو ماما به دخترم گفت  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من کلا ۵ ساعت بود ۱ونیم بعدازظهر تا ۵ونیم  ولی مردما انقد دردام شدید بود حس میکردم الانه که بم ...

من از ماه سوم کمر درد امونمو بریده... یعنی این تا زایمان هستش؟؟ پس چطور با این درد باید زور بزنم توی اون شرایط؟ من الان از این پهلو به اون پهلو به زور میشم، یا وقتی بخوام بلند شم...

یعنی نزدیکی کنی زایمان جلو میفته؟؟؟

اره تاثیر داره. سعی کن ورزش کنی برو نت بزن ورزش قبل زایمان

خیلی تاثیر داره

من هفته ی ۳۷م زایمان کردم یدفه صب که بیدارشدم کیسه ابم ترکید.البته روز قبلش خیلی خسته شده بودم کل خونمو جارو کردم دستمال کشیدم سرامیکارو و گردگیری وسایل خونه. فک کنم بخاطر اون همه فشار بود که به خودم دادم

من از ماه سوم کمر درد امونمو بریده... یعنی این تا زایمان هستش؟؟ پس چطور با این درد باید زور بزنم توی ...

عزیزم این کمر درد با اون کمر دردی که من میگم زمین تا اسمون فرق داره. واقعا اون لحظه فک نمیکردم زنده بمونم از درد

وقتی دردت شروع بشه فقط باید نفس عمیق بکشی با دم و بازدم

اره تاثیر داره. سعی کن ورزش کنی برو نت بزن ورزش قبل زایمان خیلی تاثیر داره من هفته ی ۳۷م زایمان کر ...

منم دوروز پیش کل خونه رو تمیز کردم از اونموقع کمر درد دارم وای نگرانم خیلی