سلام.امروز رفتم گفت دهانه رحمت دو انگشت باز شده.گفت برو ورزش و پیاده روی...و اینکه گفت بهتره زود تر زایمان کنی چون دیابت بارداری دارم.۳۷ و ۴ روزمه....به نظرتون کی زایمان می کنم...دردا چجوری اصن هیچ اطلاعی از چجوری بودن دردا ندارم.....حرف بزنید فققققط😣
هنوز دوهفته وقت داری تا ۴۰هفته کامل بشه من وقتی دوسانت باز شده بود یک هفته بعد دنیا امد از الان ورزش کن رقصی که بیشتر با سن ولگنتو به کار بگیره انجام بده و به حالت دسشویی بشین کف دستات به طرف صورتت با ارنج به پاهات فشار بیاراز هم بازشون کن و راه برو این خیلی کمک میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔