2777
2789

ما تو فریزر نگه میداریم ولی خشکش نمیکنیم خاله ی من میریزه تو سینی میزاره جلو آفتاب ۳ ۴ روز میمونه خشک میشه بعد یکمی نمک میپاشه زیاد نه ها بعد فریز میکنه ولی ما همونجوری فریز میکنیم

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو فریزر نگه میداریم ولی خشکش نمیکنیم خاله ی من میریزه تو سینی میزاره جلو آفتاب ۳ ۴ روز میمونه خش ...

مرسی عزیزم  بد مزه نمیشه  شما امتحان کردین برای خاله اتون خوب بود

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
خوش ب حالتون آلبالو زیاد دارین حتما نوش جونتون

ن والا  فقط بعد این همه مدت ی کیلو گیرم اومد شوهرم مربا دوس نداره میگ خشک کن منم دیگ میخوام براش خشک کنم 

بشور تو سبد بریز بذار جلو آفتاب خشک بشه بعد ک خشک شد دوباره بشور ک خاکش تمیز بشه بعد یکم جلو پنکه بذ ...

ممنون عزیزم

مرسی عزیزم  بد مزه نمیشه  شما امتحان کردین برای خاله اتون خوب بود

اره ماله اون خوب میشه ولی خشک نکرده نگه داری عالی تر میشه من که اونجوریشو دوس دارم بدون خشک کردن فریز میکنم بعد تو زمستون درمیارم یخش که وا میشه انگار همین الان خریدی برا غذا اینا عالی میشه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
اره ماله اون خوب میشه ولی خشک نکرده نگه داری عالی تر میشه من که اونجوریشو دوس دارم بدون خشک کردن فری ...

مرسی عزیزم