2777
2789

من وقتی صورتم لاغر خیلی زشت میشم و وقتی تپل میشم برعکسع وقتی غذا زیاد بخورم صورتم تپل میشه ولی شکمم بزرگ میشه و وقتی غدا کم بخورم بر عکس

چیکار کنم ک صورتم تپل بشه و شکمم تخت؟؟؟

منتظرتوت ام ♥️♥️🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه نخورم صورتم لاغر میشه

خب قرار نیس ک غذا نخوری اگه تغذیه درست نداشته باشی فقط عضله سوزی میکنی چربی دور شکم و پهلوت ازبین نمیره

۷صبح صبحانه بخور کامل چیزای مقوی گردو پنیر عسل کره بادوم زمینی تخم مرغ ابپز با یه کف دست نون سنگک (هرروز یه کدومو انتخاب کن همه رو باهم نخوری😂)

ساعت ۱۰صبح میوه بخور

ساعت ۱۲ظهر قبل غذا ۲لیوان اب گرم بخور سعی کن بشقابتو پراز برنج و چربی نکنی ۹تا قاشق برنج کافی با خورشت 

ساعت ۳بعدازظهر میوه یا ۱استکان چای با خرما

ساعت ۷غروب شام بخور بازم ۲لیوان اب گرم قبل غذا

ساعت ۱۰شب ۱لیوان شیر بخور بعدش بخواب

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
من چند وقت سیب زمینی زیاد می خوردم صورتم چاق شد

سیب زمینی و برنج کربوهیدرات با نشاسته اگه فعالیت نداشته باشی میتونه بدنتو با یه فرم بد چاق کنه چاقی دور شکم و پهلو سیب زمینی میخورن قبل باشگاه چون تو باشگاه ورزش کنن سنگین بتونن انرژی داشته باشن پس ببین چقد سنگین اگه بدون فعالیت بخوری بعد باشگاه پروتیین میخورن مثل تخم مرغ ابپز ک سریع جذب بشه

اینطوری ک تو‌گفتی از گشنه گی میمیرم🤦‍♀️😅😅ولی ممنون♥️

نه اتفاقا اگه اینجوری تغذیه داشته باشی همیشه سیری چون چیزای مقوی باید بخوری بعدشم تغذیه در کنار ورزش کردن

صورت پر فکرکنم ژنتیکی باشه من خیلی صورتم پره ولی خودم رو به لاغرم اصلا نمیدونم چرا انقد لپ دارم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.