2777
2789

دوستان تا حالا شده خمیازه ناقص و نصفه بکشید؟  

و معمولا شبا موقع خواب این اتفاق بیوفته دلیلش چیه؟اگه کسی اینجوری شده بگه چیکار میکنه 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

نه من خمیازه صولتی و موجدار میکشم

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من میشم برای من علتش تپش قلب و تنگی نفس ناشی از اونه

تنگی نفستون دلیل خاصی داره یا از استرسه؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
برای من بعضی وقتا پیش میاد هیچ مشکل قلبی و تنفسی هم ندارم 

شما وقتی این حالتی میشید چیکار میکنید ادم بیشتر استرس میگیره نمیتونه نفس عمیق بکشه

تنگی نفس به خاطر تپش قلبه تپش قلب هم به خاطر استرس

تنگی نفس یعنی طرف نتونه نفس عمیق بکشه یا همین دم و بازدم معمولی

شما وقتی این حالتی میشید چیکار میکنید ادم بیشتر استرس میگیره نمیتونه نفس عمیق بکشه

دوست عزیز 

من بعضی وقتا شرایطم خیلی حاد میشه. اصلا نمی تونم بخوابم و دائم با این حالت از خواب می پرم.

واسه همین، این جور وقتا قرص آرامبخش می خورم و پرانول. آروم میشم و تنفسم هم عادی میشه.

معمولا دوره ای هم پیش میاد. مثلا یک هفته اینجوریم. یک ماه خوب میشم. دوباره یه هفته شروع میشه.

دوست عزیز  من بعضی وقتا شرایطم خیلی حاد میشه. اصلا نمی تونم بخوابم و دائم با این حالت از خواب ...

ببخشید ک زیاد سوال میپرسم

یعنی اگ ادم  قرص ارامبخش بخوره راحت میتونه نفس عمیق بکشه؟اصن بنظرشما نفس عمیق کشیدن مهمه

ببخشید ک زیاد سوال میپرسم یعنی اگ ادم  قرص ارامبخش بخوره راحت میتونه نفس عمیق بکشه؟اصن بنظرشما ...

آره نفس عمیق کشیدن مهمه. اگر نتونی انجام بدی، نشون میده که یه مشکلی برات پیش اومده خدای نکرده. حالا یا در قلب یا در سیستم تنفسی یا حتی توی بینی.

اگر مشکل از قلب و استرس باشه، بله آرامبخش مفیده

البته من به متخصص قلب مراجعه کردم و چک شدم. اون گفته که قلبت موردی نداره و مشکل از اضطرابه و آرامبخش داده 

حالا خودت فکر می کنی ضربان قلبت نرمال نیست؟ چک شدی تا حالا؟