2777
2789
عنوان

خمیازه ناقص و نصفه بچها یه لحظه میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 30 پست
آره نفس عمیق کشیدن مهمه. اگر نتونی انجام بدی، نشون میده که یه مشکلی برات پیش اومده خدای نکرده. حالا ...

بله همه رو انجام دادم خداروشکر چیزی نبود دکترم رفتم بهم قرص ارامبخش دادگفت استرس شدید داری من ارامبخش حقیقتش استفاده نکردم گفتم ولشکن ولی این نفس عمیق واقعا اذیت میکنه من مثلا دوسدارم پشت هم نفس عمیق بکشم میتونم بکشم ولی فقط بار اول ریه هام پر میشه بنظر شما نرماله یا من حساسم

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
بله همه رو انجام دادم خداروشکر چیزی نبود دکترم رفتم بهم قرص ارامبخش دادگفت استرس شدید داری من ارامبخ ...

به نظر من قرص آرامبخشت رو بخور. خیلی آروم میشه و تنفست کاملا نرمال میشه

حالا اگه دوست نداری زیاد بخوری، خودت کمتر مصرف کن

مثلا برای من شبی یدونه نوشته. ولی نمی خورم چون روز بعدش خیلی خواب آلود میشم

فقط شبایی که خیلی اذیت میشم می خورم. مثلا هفته ای یکی . وقتی روز بعد تعطیل باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من قرص آرامبخشت رو بخور. خیلی آروم میشه و تنفست کاملا نرمال میشه حالا اگه دوست نداری زیاد بخ ...

خیلی ممنون دوست عزیز ک وقتت رو بمن دادی

انشالله که همیشه سالم وتندرست باشی ومشکله استرستون هم حل شه و  ارامش داشته باشی 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

خانما منم سالهای زیادیه که گهگاهی اینجوری میشم همیشگی نیست ولی گاهی تا یک ماه هم طول میکشید وقتی تو نت سرچ کردم نوشته بود علت تنگی نفس میتونه از کم خونی باشه وقتی دقت بیشتری کردم دیدم من همیشه زمانهایی که رژیم (چون چاقم )میگیرم اینجوری میشم.منم رفتم قرص آهن گرفتم خوردم جالبیش اینه که با خوردن چند شب قرص آهن مشکلم کاملا رفع شد خداراشکر .بعد از اونم هر وقت اینجوری میشم دیگه میدونم کم خونیه و شروع میکنم به خوردن قرص اهن

خانما منم سالهای زیادیه که گهگاهی اینجوری میشم همیشگی نیست ولی گاهی تا یک ماه هم طول میکشید وقتی تو ...

قرص اهن چ وقتایی میخوری

خانما منم سالهای زیادیه که گهگاهی اینجوری میشم همیشگی نیست ولی گاهی تا یک ماه هم طول میکشید وقتی تو ...

عزیز شمام تو نفس عمیق مشکل دارید یا دم بازدم

کلا میگم پیش اومده براتون این حالتی ؟

آره من یه شب مشروب خورده بودم صبح اینجوری بودم.

الانم تازه چند روز کرونام خوب شده اینجورم.امروز غروب شروع شد نترس حس بد داره ولی چیزیت نمیشه.من اسپری بینی زدم خوب شد الان .

برای من هم پیش اومده ولی هیچ مشکلی نداشتم هیچ راهی هم برای درمانش نیست

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
برای من هم پیش اومده ولی هیچ مشکلی نداشتم هیچ راهی هم برای درمانش نیست

خب دلیلش چیه

خب دلیلش چیه

نمیدونم یهو این جوری میشدم بعد یک شب کامل کلا همین جوری بود

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))