2777
2789

خواهرم۴ساله ازدواج کرده و یه دختر۹ماهه داره متاسفانه؛شوهرش از اول رفتارهای خاصی داشت خواهرم قبل بچه دار شدنش هرچی به خانوادم گفت گوش ندادن وهر بارفرستادنش خونه اش؛۲۱ سال بیشتر نداره خواهرم ولی شوهرش ۳۴سالشه؛خدا لعنتش کنه نفهمیدیم اصلا چی شد که خواهر عین دست گلم رو دادیم به اون،سنتی ازدواج کردن. شوهرش نه قیافه داره نه اخلاق 

تو یه کارخونه کار میکنه؛صبح ۷میره شب ۹ میاد همش اضافه کار میمونه؛وقتی میاد خونه عین سگ فقط پاچه خواهرم رو میگیره؛تو خونه کلا باهاش حرف نمیزنه مگه ۲/۳کلمه  از سر کار میرسه زود میره به پدر مادرش سر میزنه خیلی با اونا جوره وهواشونو داره.تو این ۴سال برا خواهرم یه مانتو نگرفته خواهرم لباس های اینو اونو میپوشه؛ گردش نمیبره اصلا؛از صبح تا شب خونست؛خونه پدرمم هفته ای به زور اونم با هزار حرف میاره؛،برا خونشون فقط گوشت مرغ میخره والسلام،وقتی خواهرم لیست خرید میده بهش به زور فقط چندتاشو میگیره ؛به خواهرم گفت من نمیتونم هی پوشک بخرم باید به بچه کهنه ببندی دیگ اونم نخرید.خسیسه؛محبتم نمیکنه؛همشم به خواهرم غر میزنه. خسته شده از دستش. مامان منم همش میگه عیب نداره تحمل کن. آخه اینم شد زندگی؟؟؟؟چیکار کنه خواهرم؟داره افسرده میشه دستم به دامنتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پدر و مادر بی فکری دارین .

چون بچه دارن اول تلاششو بکنه خوب بشه .برن مشاوره یا حتی حق نفقه اشو اجرا بزاره .

اگه نشد بعد ب فکر جدایی بیوفتن .انشاءالله ک مشکلشون حل بشه ولی مطمئنا اون بچه هم دلش نمیخواد تو فضای پر تنش و خشونت امیز بزرگ بشه 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

خدا آرامش و خوشبختی بده به خواهرتون وهمه

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

شما پشتش باشيد

جدا شه بهتره

مرد اينجور درست نميشه

بدياش يكي دوتا نيستن

درسته بچه داره ولي بچه هم با همچين پدري بعد به هزار مشكل ميخوره

اشتباه كرد تا الان موند

از اين به بعد بخاطر كسي تحمل نكنه و اشتباهشو ادامه نده

پس فردا سنش رفت بالا داغون ميشه و ازش جز يه ادم افسرده و قطعا عقده اي چيزي نميمونه

مرد اينجور زن رو نابود ميكنه

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

خاهرتم هرچی درست میکنه خودش و بچش بخورن یکم برا شوهرش بزارن بعد دوباره بگه بخره

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌