2777
2789
عنوان

کسی میشناسین سر کتاب باز کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 19 پست
اصلا این چیزایی هم ک گفتی گناه نداره آدم دعا میکنه ب عشقش برسه  چ گناهی داره اخه  خدا وقت ...

نننه بعدا میبینی که اشتباه کردی

ببین این دنیا هرچییزیش سرجای خودشه و هرچیزی برا چیزیه

تو با کسی دوستمیشی که قدیرت بااون نیست و شوهر کسی دیگه خلق شدهحالا باهزار دعا و این چیزا بگیییری به زوور بعد مشکلات هنجارا اخر میفهمی خلاف قاانون عمل کردی و قطعا دوست نداری چه شوهرت چه مالت چه هرچیزی که خدا برا تو قرار داده یکی دیگه به زوور بادعا بگیره

اصل خلقت تسلیم و. راضی بودن در برابر خداونده

منم تو قران سحرو جادورو خداوند میگه هست و توکل دارم دعایی بخونم باطل شه

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
من چه میشناسم کارش خوبه ولی قیمتاش بالاس  دعا هاشم رد خور نداره من خودم نوشتم اونجوری ک میخام ...

مثلا چقدر؟؟تلفنی؟؟

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نننه بعدا میبینی که اشتباه کردی ببین این دنیا هرچییزیش سرجای خودشه و هرچیزی برا چیزیه تو با کسی دو ...

با دعا ک نمیشه جلو تقدیر گرفت ب هیچ وج یعنی اگ قسمت نباشه نمیشه 

ی وسیله اس ت هر زمینه 

نمی‌دونم خیلی وقته نرفتم 

حضوری کجاست؟؟شماره داره بهم بدی من تلفنی میخوام شرایط ندارم برم