الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گیلاس خوب نمیشه. اما آلبالو خووبه. رو آلبالوها شکر بریز بذار چند ساعت بمونن و آب بدن. بعدش آبشو بردار و شکر بریز توش و بذار تا قوام بیاد. ولی حواست باشه چون سر میره شیره اش. آلبالوهارو هم میتونی مربا درست کنی.
برای یک کیلو آلبالو یک کیلو شکر میخواد آلبالو ها هسته شو دربیار لابه لاش شکر بریز بذار بیست و چهار ساعت تو یخچال بمونه فردا درار از یخچال بذار رو گاز اروم آب اضافه نکن همین که کف سفید اومد روش شربتش رو جدا کن به حدی که مربا زیادی غلیظ نشه بعد کازو خاموش کن هم مربا هم شربت نوش جان