2777
2789
عنوان

نای 😛نای😜 نینای🤪 نای😝 گیش😀گیری😄گیدین 😆ماشالا😅

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب که هم خانوم تر شدی هم عاقل تر 🥰 و زندگیتو نجات دادی 👏🏻 اتفاقا دنبال همچین کسی میگشتم ...

😍خوشحال میشم کمکت کنم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
از تغییراتی که توی اعمال و رفتارت با راهنمایی مشاور ایجاد کردی بگو و از بازخوردی که دریافت کردی 🤗

کاش میشد ویس بدم🙄از تایپ طولانی بدم میاد🙄💔

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
وقتی آدم با همسرش درمورد موضوعی اختلاف نظر داشته باشه،  بهترین و درستترین روش مدیریت اوضاع چیه ...

یکیتون سکوت کنه و بیخیال بشه...

و ب این فکرکن توی دنیا فقط همون ی موضوع نیست ک مهمه پس هزچی ک باشه یا سر اون موضوع باهم ب توافق میرسید و یا واقعا یکی باید کوتاه بیاد

سلام عزیزم، خوشحال شدم برگشتی... بارها میشد میومدم به پیجت سر بزنم اما از دسترس خارج بودی.... 

خداروشکر که با شوهرت خوب شدی و سنگاتونو واکندین، حالا که اون ب اشتباهاتش پی برده و سعی بر اصلاح خودش گرفته، ان شالله بهترین و عاشقانه ترین زندگی رو تا اخر عمر داشته باشین❤😍

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

سلام اسی خوبی چه خبر  البته من تازه واردم 😄

سلام عزیزم‌مرسی خوبم تو چطوری