2777
2789
عنوان

تورو خدا ببرید تو پر بازدید کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 44 پست

من میشناسم کسی ک سن اش بالا بود بیماری  زمینه ای هم داشت چربی،قند،فشار خون، ولی خوب شد با عسل و سیاه دونه هر روز بخورین پیامبر هم میگه سیاه دانه دوای هر مرضی هست جز مرگ بگو بخورن خیلی خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزه متوجه شدید که ویروس تو بدنتون هست؟ علایم دارید؟

من آزمایش ندادم ولی مامانم و خواهرام مثبت بودن خواهرم الان بردن بیمارستان نفس کم آوردش الانم مامانم تب کرده و استخون درد و استفراغ ... مثل خواهرم داره میشه 

کذوم استانی؟ میدونی از کجا گرفتین؟. شاید ناقل نباشید بعضیا مثل اینکه نمیگیرن کرونا 

البرز ،نمیدونم همه رعایت میکنیم هیچ جا نرفتیم حتی من سرکار دیگه نمیرم فقط با ماسک می رفتیم یه سر به مامان میزدیم اون هیج جا نرفته همش خونه بود خواهر بزرگم ناقل بوده به همه داده

من آزمایش ندادم ولی مامانم و خواهرام مثبت بودن خواهرم الان بردن بیمارستان نفس کم آوردش الانم مامانم ...

ان شالله خدا شفاشون بده میشه بگید آخرین بار چند وقت گذشته ک باهاشون در ارتباط بودید؟ 

میخوام ببینم چند وقت بعد از دیدن شما علایمشون اومده؟

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
بد

انشالله خوب بشن عزیزم خواهر شوهرمن سه روزه تب داره سرفه و بدن درد و دردپهلو رفته دکتر گفته نمیخواد بری بیمارستانو ازمایش بدی احتمالا کروناست .دارو داده .بچه ها علایمش کروناست؟؟مگه میشه دکتربگه نمیخواد ازمایش بدی؟؟

انشالله خوب بشن عزیزم خواهر شوهرمن سه روزه تب داره سرفه و بدن درد و دردپهلو رفته دکتر گفته نمیخواد ب ...

اکثرا بهشون میگن تو خونه درمان کنید نرید دکتر . 

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
ان شالله خدا شفاشون بده میشه بگید آخرین بار چند وقت گذشته ک باهاشون در ارتباط بودید؟  میخوام ب ...

ممنونم خواهرم ۵ روز پیش پیش مامانم بوده ۳ روز مامانم افتاده روز به روز بدتر میشه