2777
2789
عنوان

برچسب برای دیوار. چطوره؟ کسی زده؟

1171 بازدید | 11 پست
برا بعضی قسمت های هال و دیوارهای خونم میخوام بگیرم. چون خیلی خونم سادست الان. قیمتش چنده؟ طرحای قشنگ و شیک میخوام. نصبش راحته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خونه خودته بزن قشنگه اگه مستاجری نزن من از همین نی نی سایت تضمینی گرفتم که راحت نصب میشه و راحت کنده میشه راحت نصب شد ولی موقع بلندشدن کنده نمیشد زنگ زدم به خانمی که ازش خریده بودم گفت با سشوار بیرون میاد با سشوار بدتر شد خلاصه صاحبخونه 900تومان از ما بخاطر اینکه دیوارش خراب شده بود کم کرد. این تجربه من بود
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
از همینجا یه خانمی میفروخت دیوار خونه رنگ روغنی بود من زدم
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
بنظر من نزن با تابلوهای خوشگل خونه ات رو قشنگ کن