2777
2789
خدا بچه هاتونو واستون حفظ كنه من خودم ٢٢سالگي مامان شدم الان ٢٦واندي هستم دخترم ٤ونيم سالشه  ب ...

۳۰ نزدیک دوسالشه فکر کنم خیلی زمان مناسبی بود.قبلش پختگی مادربودنو نداشتم.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۷ سالگی. فک کنم کم سن ترین مادر سایت باشم. دوست داشتم و از عهده اش خیلی راحت بر اومدم ولی الان که فک میکنم خیلی زود بوده چه برای بچه دار شدن چه برای ازدواج

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤
من ۱۷ سالگی. فک کنم کم سن ترین مادر سایت باشم. دوست داشتم و از عهده اش خیلی راحت بر اومدم ولی الان ک ...

نه عزيزم تو كم سن ترين نيستي ١٦سالگي هم داشتن خداييش زود بوده اما لذت ببر از هرچي ك اتفاق افتاده

۲۴ سالمه ی ماه ونیم باردارم

نمیخواستم ب این زودی ولی خب ب نظرم اندام ادم تو سن کم زودتر قابل تغییر و سلولای ترمیمی فعال ترن 

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️]