2777
2789
به همون نسبت اطلاعات و تجربه ی کمتر از زندگی! تربیت بچه فقط بازی کردن نیست که! گرچه کسی که نخواد واس ...

من خودم ب شخصه اگ سنم بالای ۲۵میرفت حوصلشو نداشتم ،😁چون بی اعصاب  بودم 

مامانم هموز توشوکه ک من اینقدر صبور شدم ،😂

بیچاره خواهرشوهرت 😨

😂اره حسابشو کن بعد تازه پیش مادرشوهر زندکی میکرد با ی پدرشوهر مریض سه تا برادر  مجرد و دوتا خاهر  مجرد ،😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

ولی الان راحته تفاورت سنی بین خودش و‌دخترش۱۳سالع 

ازاون دستهای هستن ک ببینی میگی‌خاهرن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂اره حسابشو کن بعد تازه پیش مادرشوهر زندکی میکرد با ی پدرشوهر مریض سه تا برادر  مجرد و دوتا خا ...

وایییی بیچاره دلم براش سوخت 😨😂

اما مطمئن باش آدم عاقل بچگی و نوجوونی شو نمیده فقط بخاطر اینکه بعدا تفاوت سنیش با بچه ش کم باشه

حالا سن بالای 15 - 16 رو میشه قبول کرد

خدایی 12 - 13 اخه ؟؟؟؟

گناه داره بخدا اوج سن بلوغه

ادم تو سن بلوغش حوصله ی خودشم نداره چه برسه به بچه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
چرا الان که ویار دارم کلا از خونه زندگی افتادم بیچاره شوهرم خسته از بیرون میاد با خونه زلزله زده موا ...

به خودت برس چیزای مقوی بخور کمم میخوری لااقل جون بگیری

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

عزیزم بنظرم هرچ کم سن تر باشیم بهتره برابچه دار شدن چون اعصاب ببشتری داریم و همچین حوصله  خاهر ...

۱۵ سالگی دو تا بچه😟😟

بچه اول چن سالگیش بود؟؟؟

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤