2777
2789

سلام دوستان عزیزم❤

بچه ها من دیشب خواب بدی دیدم که از اون موقع استرس شدیدی بهم وارد شده حالم اصلا خوب نیست😔برای باطل شدن خوابم صدقه دادم چندتا آیت الکرسی و چندتا سوره قرآن خوندم

بچه ها دیگه باید چیکار کنم تا خوابم باطل بشه؟ خواهش میکنم اگه میدونین بهم بگین🙏 این خواب اعصاب و روانم رو بهم ریخته و اینم بگم که چون استرس داشتم خوابم رو برای شوهرم تعریف کردم آیا اشتباه کردم؟ 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄جملات طلایی مامان من: 💢خواب بدو نه تعریف کن نه دربارش فکرکن چون اگه واقعیم نباشن اتفاق میفتن✔️💢

یعنی من خوابم رو برای شوهرم تعریف کردم خیلی بده؟😢

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
یعنی من خوابم رو تعریف کردم به شوهرم خیلی بده؟😢

اگه خوابت هشدار بوده باید عملتو درست کنی صدقه بزار کنار به خدا توکل کن ان شالله خیره

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
تکیه به خوابت نکن حال بیداریتو خوب کن تا خوابهای خوب ببینی 

آره درست میگین ولی دست خودم نیست بعد دیدن خوابم قلبم تند تند میزنه اصلا آروم و قرار ندارم هر چی آیت الکرسی خوندم بازم آروم نشدم😔

کلا تعریفش نکن دیگه  عزیزدلم صدقه دادی دیگه رفع شده😘❤

فدات عزیزم مرسی نظرت رو گفتی دوستم ممنونم🙏❤

آره درست میگین ولی دست خودم نیست بعد دیدن خوابم قلبم تند تند میزنه اصلا آروم و قرار ندارم هر چی آیت ...

خوب احتمالا شب غذای طبع سرد خوردین

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
اگه خوابت هشدار بوده باید عملتو درست کنی صدقه بزار کنار به خدا توکل کن ان شالله خیره

ممنونم خواهرم مرسی گفتین خیلی بی قراری میکردم آروم تر شدم❤🙏⚘🌹

خوب احتمالا شب غذای طبع سرد خوردین

کدو بادمجون با کشک خوردم دیشب برای همونه؟

قربان بگردم😀😘😘 😘❤

😍😙❤🌹⚘💐💋💕

خواب بد که میبینی، وقتی بیدار شدی بگو خواب دیدم یا الله، خوب دیدم یا محمد، تعبیر کن یا علی.. یه صلوات بفرست و یه صدقه بذار. حله

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خواب بد که میبینی، وقتی بیدار شدی بگو خواب دیدم یا الله، خوب دیدم یا محمد، تعبیر کن یا علی.. یه صلوا ...

مرسی عزیزم یک دنیا ممنونم😍🙏🌹