2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بیشعورن واقعا😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 52 پست

بیشعور دیگه خودت گفتی 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تازه شدم مث تو

خیلی مونده برسم بهت😂

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

من سیاه شده بودم. درحالیکه در حالت عادی گندمیه رو به سفیدما. و جووووش

اما شوهرم میگف بانک قل قلی. خیلیا دلمو شکستن اما خداروشکر شوهرم میگفت چهره ات معصوم شده دلم میخواد درسته قورتت بدم. منم میگفتم آدم در شکم آدم در شکم آدم

من یه خانم باردار نگاه میکنی کیف میکنم اصلا به اینا توجهی نمیکنم اصلا 

اره بعضیا خیلی کم عقل تشریف دارن 

من یادمه خودم شکمم خیلی بزرگ شده بود همسایه مون هی به مامانم میگفت براش دعا میکنم سر زایمان اتفاقی براش نیوفته مثلا نمیرم چقدر شکمش بزرگه )!!!!)

مامانم منم گریههههه🤐🤐🤐😑😑😑

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
مثل من یه لک سیاه رنگ (البته کمرنگ)افتاده زیر چشمم...بعد زایمانمم خوب نشده....دکتر برم به نظرتون؟..د ...

من ی پزشک پوست رو فالو میکنم میگه لک های بارداری به سختی از بین میرن و ممکنه با تغییر فصل برگردن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
مثل من یه لک سیاه رنگ (البته کمرنگ)افتاده زیر چشمم...بعد زایمانمم خوب نشده....دکتر برم به نظرتون؟..د ...

دکتر برو احتمالا با لیزر از بین میره

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  

من خیلی زن باردار دوست دارم 

خصوصا اونایی ک ب خودشون میرسن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh