2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بیشعورن واقعا😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 52 پست

حالا بعضیا بخاطر لکه بینی یا خونریزی مجبورن استراحت مطلق باش اونوقت تو روش نگاه میکنن میگن من تو حاملگی خیلی زرنگ بودم واقعا که آخه کی دلش میخواد همش درازکش باشه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه خانم باردار نگاه میکنی کیف میکنم اصلا به اینا توجهی نمیکنم اصلا  اره بعضیا خیلی کم عقل ت ...

حالا به من میگن چقدر شکمت کوچیکه😐 آخرش میخوای یه بچه ریز به دنیا بیاری😑 به همه کاری کار دارن

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
یسری یکی از همسایه ها منو دید و جلوی دیگران گفت خیلی زشت شدی بچت دختره؟ بخدا هنوزم بعد سه سال تو دل ...

مثلا چی میگفتی؟ میگفنی خیلیم خوشگلم ؟ یا ب اندازه تو زشت نیستم یا میخاستم مث تو بشم

اینا همه در نی نی سایته واقعیت ک نمیشه اینارو گفت 😪😪😪😪😪😪😢

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

اتفاقا باردارا خیلی خوشگلن کی گفته من خودم دلم تنگ شده برا اون دوران دلم ضعف میره دوباره تجربش😍 کنم اگه کرونا بزاره البته

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
یسری یکی از همسایه ها منو دید و جلوی دیگران گفت خیلی زشت شدی بچت دختره؟ بخدا هنوزم بعد سه سال تو دل ...

اتفاقا به منم یکی دونفر همینجوری گفتن بچمم پسره

شکر خدا با تا این حد بی شعور برخورد نداشتم.

اما تو فامیلمون هستن کسانی که تا من رو می بینن میگن چاق شدی. حالم ازشون به هم میخوره. یعنی بعد چهار پنج سال آدم رو می بینن حرفی جز این ندارن بزنن. درحالی که من هرگز چاق نشدم، فقط از اون حالت لاغری دوشیزگیم دراومدم.

شکر خدا با تا این حد بی شعور برخورد نداشتم. اما تو فامیلمون هستن کسانی که تا من رو می بینن میگن چاق ...

جالب اینجاست اینجور آدما خودشون بدترین تیپ و هیکلو دارن

حالا به من میگن چقدر شکمت کوچیکه😐 آخرش میخوای یه بچه ریز به دنیا بیاری😑 به همه کاری کار دارن

من پسرم 3600 بود طبیعی هم زایمان کردم 

نفر اول اومده بود دیدنی من 😑🤐😣

میگفت خدا رحمش کرده نمرده😓😓😓

گفتم تا ما رو نکشی ول کن نیستی موز تو بخوررر

😀😀😀😀

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
😂😂😂😂اره میتونه بگه هنوز تو جلویی نترس

منتظرم مادرشوهرم یبار بگه پسرم بهت سره،منم بگم قابلمه دنبال درش میگرده،اما بدبختی همیشه میکه عروسم تکه😂این تیکه گیر کرده تو گلوم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب