2777
2789
عنوان

دوستان که مشکل بارداری داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شما چیه عزیزم چند سالتونه من دیگه حس میکنم دارم پسر میشم ۲۹ سالمه

استرس نداشته باش ،هر ماه بگو مطمنم این ماهم نمیشم ،بزار خیالت از اون جهت آزاد باشه من اینطوری نتیجه گرفتم ،ی کاردرمنزل آوردم ی ماه کار کردم اصلا نفهمیدم چطوری گذشت دیدم ده روز عقب زدم ،منم دوسال اینا منتظر بودم ،گرمی هم بهور

چرا؟؟؟ مگ حرف بدی زدم 

نه عزیزم...مبارکت باشه ..حس خوبت قسمت همممون بشه ان شالله به زودی.....به امید خدا..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
الهی آمین خدا از دهنت بشنوه دلم خونه خیلی انتظار سخته

منم دو سال و نیم انتظار کشیدم.خیلی سخت بود خیلی..ولی میگذره.یه روزم بیخیال نشو و دست از تلاش برندار..انواع درمان های گیاهی رو امتحان کن

چرا؟؟؟ مگ حرف بدی زدم 

وقتی تاپیک نازایی هست 

هیچوقت در مورد بچه و بارداری و خوبی هاش نمینویسن

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

من تازه باردارشدم حس خیلی قشنگیه ایشالله همه منتظرا دامنشون هرچ سریعترسبزبشهههه😍😍😍😍

یه جمله ام از ن ننه عروس .تورو ديگه کجای دلم بزارم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
استرس نداشته باش ،هر ماه بگو مطمنم این ماهم نمیشم ،بزار خیالت از اون جهت آزاد باشه من اینطوری نتیجه ...

شما از دارویی چیزی استفاده کردین‌.دکتر بهم گفت آی یو آی باید بکنم  این ماه نمیدونم چیکار کنم.

خانوماب نظربعضیاانگارمن حرف بدی زدم ازهمتون عذرمیخوام 

نه عزیزم....خوبه که حس قشنگتو گفتی من که گفتم ان شالله این حس قسمت منم بشه..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

عزیزم من ی زن عمو داشتم باردار نمیشد یا اگ میشد بچش نمیموند ولی با معجزه ی خدا حالا دوتا پسر داره 

توکلت بخدا باشه انشالله خدا دامن همه رو سبز میکنه میگن سیرابی برای اسپرم مرد خیلی خوبه شمام خودتون طب سنتی باز سرچ کنید ببینید چی خوبه انشالله چن وقت دیگ تایپیک بارداریتونو ببینم🤩🤩🤩🤩

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 
خانوماب نظربعضیاانگارمن حرف بدی زدم ازهمتون عذرمیخوام 

عزیزم حرفت بد نبود بهت نبریک‌میگم ، اما برا کسی که منتظر نی نی هست یکم سخته

دیگه هیچ جا نگو بارداری، منم بچم سالم بود تا گفتم باردارم سریع افتاد 

بعضیا چشمممم دیدن بارداری هم ندارن،چشم زخم خیلی بده، تو تاپیک بی بی چکم همه گفتن خوشبحالت کاش ما جات بودیم و...

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب