2777
2789
عنوان

دوستان که مشکل بارداری داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه باردارشدم حس خیلی قشنگیه ایشالله همه منتظرا دامنشون هرچ سریعترسبزبشهههه😍😍😍😍

عزیزم پستت رو پاک کن 

تو همچین تاپیکی خوب نیست این پست

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

من تازه باردارشدم حس خیلی قشنگیه ایشالله همه منتظرا دامنشون هرچ سریعترسبزبشهههه😍😍😍😍

مبارک باشه عزیزم.الهی امین همش دارم خدا رو صدا میزنم هرکاری بود کردم.شما بعد از چند وقت باردار شدین

کاش نمیگفتی 

اینجا جاش نبود

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
اره عکس رنگی چندماه پیش انجام دادم گفت مشکلی نداری

ای یو ای رفتی؟

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
اخه دکتر میگع مشکلی نداری پس چرا نمیشه

تا حالا اصلا باردار نشدی که بعدش سقط شه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب