2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین روزی ک علامت داشتم خارش گلو البته ن مثل سرماخوردگی ها انگاری مثلا گچ خورده باشم خشک و دوندون بود ته گلوم  و همس باید سرفه میکردم تا بتونم راه گلومو باز کنم شبشم تب و لرز و بدن درد اومد سراغم

ببخشید اسی چیه کرونا درداوره

عزیزم منو خانوادم کرونا نگرفتیم تا به الان ولی نگرانم بگیزه پدرم اخه دیابت داره میترسم براش خودمم مریضی ای ندارم ولی کلا بدنم نسبت به بیماریایی مثل سرماخوردگی انفلونزا خوب جواب نمیده مقاوم نیستم ذاتا

وای خدا 😭بابام دیابت داره امشبم گلوش خارش گرفته بود سرفه میکرد دلم دازه میترکه نگرانم

عزیزم بهش اویشن دارچین زنجبیل ابلیمو عسل بده شاید بتونی تو همین مرحله جلوش بگیری. 

البته انشاالله کرونا نیست

منم ازمادرم نگرانم کرونا درحدکم گرفته میخام ببینم خوب میشه

انشاالله خوب شن من مادرمو بچه بودم از دست دادم واقعا دلم میریزه یچیز کوچیکی برا بابام پیش بیاد کاش خدا بهم رحم کنه 😭