اينكه مودبانه و محترمانه باشه رو ميدونم ولي گاهي طرف مقابل دلخور ميشه، بهش برميخوره... گاهي يه نفر ميخواد يه لطفي هم در حقمون انجام بده ولي خب ما نميخوايم!!! من تعارفي نيستم تو رودربايستي هم نمي مونم ولي مخصوصا وقتي طرفم بزرگتره يا مطمئنم نه بگم ناراحت ميشه نميدونم چيكار كنم كه ناراحت نشه؟ بيشتر اعضاي خانواده خودمون يا آدمايي هستن كه خيلي باهاشون صميمي هستيم به اينا سخت ميشه نه گفت... شما چيكار ميكنيد؟ باذكر مثال توضيح بدين لطفا
میگم اگه میشه اجازه بدید خودم حلش کنم اگه مشکلی پیش اومد ازتون راهنمایی میگیرم به هر حال شما تجربتون بیشتره
هم نه بگو هم تعریف کن که طرفت ناراحت نشه
به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم نمیتونم نه بگم. دخترم ی پالتو داره براش کوچیک شده حالا جاریم گیر داده میگه پالتو دخترتو بده به من، ولی مت یه نیازمند میشناسم میخوام بدمش به اون بهشم گفتم ولی بدجور گیر داده به اون پالتو. بعدشم دخترمو میشناسم اگه لباسش جلو چشمش نباشه یادش نیست ولی وقتی تن یکی ببینه ناراحت میشه3سالشه. نمیدونم چطور بهش نه بگم.