2777
2789
واقعا چرا اینطورین این مردا؟خواهرشوهر منم درحضور شوهرم به من بی احترامی کرد و شوهرم بهم گفت هیچ منظو ...

عزیزم در این حد بگم خواهرشوهر من با من همسنه و خودت حدس بزن ی دختر ۳۴ساله مجرد چ حسادتایی میکنهعلناولس بقول شوهرم عادتشه اما حالبه جلو بقیه زن داداشاش این عادتو نداره 

من ک تاحالا ندیدم شوهرم اوف بگه بهش اوفا مال منه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در این حد بگم خواهرشوهر من با من همسنه و خودت حدس بزن ی دختر ۳۴ساله مجرد چ حسادتایی میکنهعلناو ...

وای وای وای خواهرشوهر 34 ساله مجرد از مار افعی هم سمی تر و خطرناکتره خدا بهت صبر جمیل بده

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
عزیزم در این حد بگم خواهرشوهر من با من همسنه و خودت حدس بزن ی دختر ۳۴ساله مجرد چ حسادتایی میکنهعلناو ...

خواهر شوهر منم ۳۹ سالشه و مجرد بخدا همیشه احترامشو داشتم خیلی دلم شکست ازش

وای وای وای خواهرشوهر 34 ساله مجرد از مار افعی هم سمی تر و خطرناکتره خدا بهت صبر جمیل بده

خداروشکر یکی منو درک کرد  دیگه کم کم داشت باورم میشد من بدبینم

خواهر شوهر منم ۳۹ سالشه و مجرد بخدا همیشه احترامشو داشتم خیلی دلم شکست ازش

اوه اوه استاتر براتو‌ک خیلی بدتره

همون شب بعد شام پیامشو به شوهرم نشون دادم برای اولین بار عصبانی شد و میخواست بره بیرون دعوا راه بندازه اما من ساده نخواستم ناراحتی ایجاد بشه و جلوشو گرفتم. دفعه های قبل شوهرم میگفت تو فکر میکنی و گیر میدی و حتی به ترک دیوارم گیر میدی و دفعه قبل آخر عصبانی شد منو زد اما اینبار با مدرک نشون دادم

هر چی هم سنش بره بالاتر بدتر میشه هرچه زودتر شوهرش بدین از شرش خلاص شی

دست رو‌دلم نزار عزیز کی میاد اینو بگیره بااین اخلاق گندش بیشتر از پنج مورد از طرف مادرم معرفی کردیم همه یبار رفتنو دیگه نرفتن هم مادرش اخلاقش بده هم دختره

هر چی هم سنش بره بالاتر بدتر میشه هرچه زودتر شوهرش بدین از شرش خلاص شی

خواهرشوهر من دخالت نمیکنه اما سریع پرخاش میکنه همیشه هم با خانم صداش میکنم و همه جوره احترام

همون شب بعد شام پیامشو به شوهرم نشون دادم برای اولین بار عصبانی شد و میخواست بره بیرون دعوا راه بندا ...

بزار بره حالشو بگیره تا درست حرف زدنو یاد بگیره

دیدیش محلش ندیا

بعدشم بلاک کرد کلا منو. من اون لحظه از ناراحتی تپش قلب شدید شدم بعدشم فشارم افتاد

یا خدا

جدی؟؟؟؟؟؟؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اگرواقعا باری اولین باره که مشکلی براتون پیش میاد 

دیگه کشش نده

خوب کردی به شوهرت نشون دادی

ولی دیگه من بعد از خواهر شوهر فاصله بگیر 

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘