مادرشوهرم سرطان داره. خیلی زن خوبیه. پارسال مغزش درگیر شده بود و با پرتو درمانی بهتر شد. امسال چندوقتی بود که چشمش تار میدید و گوشش سنگین شده بود و فشارشم اکثرا میوفتاد. به منم درد دل میکرد و واقعا نگرانش بودم. تا رفت دکتر. شوهرمم خیلی حساسه و چیزی بهش نمیگن زیاد منم ازش سوال نمیکنم ناراحتش نکنم اما خیلی فکرم مشغول مادرش بود و فکر میکردم شاید دوباره سرش درگیر شده. اما دلم نمیخواست اینو مستقیم بپرسم و ناراحتشون کنم. گفتم بزار از خواهر شوهرم سوال کنم. اونم اینطور جواب داده. حالا چه واکنشی نشون بدم. خیلی دلخورم
واقعا چرا اینطورین این مردا؟خواهرشوهر منم درحضور شوهرم به من بی احترامی کرد و شوهرم بهم گفت هیچ منظو ...
عزیزم در این حد بگم خواهرشوهر من با من همسنه و خودت حدس بزن ی دختر ۳۴ساله مجرد چ حسادتایی میکنهعلناولس بقول شوهرم عادتشه اما حالبه جلو بقیه زن داداشاش این عادتو نداره
من ک تاحالا ندیدم شوهرم اوف بگه بهش اوفا مال منه
سنگ اگر کاسه ی زرین شکند ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون شب بعد شام پیامشو به شوهرم نشون دادم برای اولین بار عصبانی شد و میخواست بره بیرون دعوا راه بندازه اما من ساده نخواستم ناراحتی ایجاد بشه و جلوشو گرفتم. دفعه های قبل شوهرم میگفت تو فکر میکنی و گیر میدی و حتی به ترک دیوارم گیر میدی و دفعه قبل آخر عصبانی شد منو زد اما اینبار با مدرک نشون دادم
هر چی هم سنش بره بالاتر بدتر میشه هرچه زودتر شوهرش بدین از شرش خلاص شی
دست رودلم نزار عزیز کی میاد اینو بگیره بااین اخلاق گندش بیشتر از پنج مورد از طرف مادرم معرفی کردیم همه یبار رفتنو دیگه نرفتن هم مادرش اخلاقش بده هم دختره
سنگ اگر کاسه ی زرین شکند ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود