2777
2789

اول گفت خوبه جای نگرانی نیست

منم نوشتم براش تاری دید و آزمایشش و شنوایی و افت فشارش نگرانم کرده. 

اونم جواب داد

ببخشید شما چرا اینقدر سوال میکنید ما که بچشون هستیم داریم آرامش خودمونو حفظ میکنیم تا کسی روحیش خراب نشه شما چرا شلوغش میکنی اینکارا باعث نمیشه کسی فکر کنه شما علاقتون بیشتر از ماست لطفا نگرانیتو واسه خودت نگهدار من خستم شب بخیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول گفت خوبه جای نگرانی نیست منم نوشتم براش تاری دید و آزمایشش و شنوایی و افت فشارش نگرانم کرده.&nb ...

چ بی تربیت و بی ادب عوض اینک خوشحال بشه ک نگران مامانشی اینجوری رفتار کرد؟خاک

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

چ بی تربیت و بی ادب عوض اینک خوشحال بشه ک نگران مامانشی اینجوری رفتار کرد؟خاک

انقدر حالم بد شد از رفتارش 

آخه زندگی من کلا به حال مادرش بستگی داره شوهرم کلا تا یکم مادرش حالش بد میشه با من سرد میشه و کلا افسرده میشه

اول گفت خوبه جای نگرانی نیست منم نوشتم براش تاری دید و آزمایشش و شنوایی و افت فشارش نگرانم کرده.&nb ...

عزیزم این پیامی  که تو دادیو و این جوابی که اون داده رو به شوهرت نشون بده و از شوهرت بخواه بهش زنگ بزنه به رگبار فحش ببنددش عن خانمو که فکر نکنه هر حرفی میتونه به تو بزنه

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

کلا چه جور آدمیه؟

شاید حالش به خاطر مادرش خیلی بده بوده. البته نباید باهات بد حرف میزد. ولی میگم اگر کلا آدم خوبیه، شاید ازت معذرت خواهی کنه.

عزیزم این پیامی  که تو دادیو و این جوابی که اون داده رو به شوهرت نشون بده و از شوهرت بخواه بهش ...

بهش نشون دادم کلا شوهرم همیشه سر خانوادش گارد میگیره و حتی میزنه اما اینبار عصبانی شد ازش

وا؟؟؟؟چرا همچین کرد ؟؟؟؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
بهش نشون دادم کلا شوهرم همیشه سر خانوادش گارد میگیره و حتی میزنه اما اینبار عصبانی شد ازش

میدونم شوهر من همیشه طرفدار خانوادشه اما این چیزی که تو الان نوشتی یهتیکه غیر مستقیم نیست کاملا مستقیم بعت توهین کرده با زبون خوش از شوهرت بخواه بهش زنگ بزنه و بگه این چه حرفیه نوشتی و درگیرش کن اینکارو میکنه؟

عزیزم این پیامی  که تو دادیو و این جوابی که اون داده رو به شوهرت نشون بده و از شوهرت بخواه بهش ...

واقعا فکر میکنی مردا رگباری خواهرشونو فحش میدن بخاطر زنشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عزیزم خواهرشوهر من علنا بی احترامی کرد سوهر من گفت عادتشه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
واقعا فکر میکنی مردا رگباری خواهرشونو فحش میدن بخاطر زنشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عزیزم خواهرشوهر من علنا بی احترا ...

واقعا چرا اینطورین این مردا؟خواهرشوهر منم درحضور شوهرم به من بی احترامی کرد و شوهرم بهم گفت هیچ منظور بدی نداشته تو بدبینی درحالیکه بعدا از یه نفر شنیدم که خواهرشوهرم گفته حال عروسمونو گرفتم با فلان حرفم یعنی واقعا قصدش اذیت و ازار بوده

انقدر حالم بد شد از رفتارش  آخه زندگی من کلا به حال مادرش بستگی داره شوهرم کلا تا یکم مادرش حا ...

واقعا نفهم بوده ولی ولش کن بسپرش ب خدا عزیزم تو خوب باش بذا اونا هرچی میگن بگن 

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹