2777
2789
عنوان

عمل های امروزی

133 بازدید | 9 پست

خانما نظرتون با عملهای زیبایی دخترا چیه؟

چرا اینقد تو کشور ما دخترا به عمل زیبایی رو اوردن؟

اینکه میگن تو ایران بین حقوق زن و مرد فرق میذارن بنظر من تقصیر خودمون هست.

احساس میکنم اینقد جنس زن رو ضعیف میدونیم که سعی نمیکنیم بهش شخصیت و ابهت بدیم و از لحاظ ارزشی اونو بالا ببریم.

بجاش میاییم خودمونو به شکلی درمیاریم که مورد پسند پسرا بشیم.درصورتی که اگر برای خودمون و دخترامون ارزش قایل بشیم و به جنس زن شخصیت بدیم دیگه نیازی به اینکار نیست.

من تو یه مقاله اسراییلی میخوندم که زنان ایرانی بی ارزشترین زنان دنیا بحساب میان.چون خودباوری ندارن.اصل مقاله خیلی طولانی بود.اما درکل منظورش ارزش زنان ایرانی بود.

خانما اینو بگم زود جبهه نگیرید منظورم با کسایی که اجزای صورت یا بدنشون مشکل داره و عمل میکنن نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رقابت بین زنها زیاد شده وعلت اصلیش حجابه چون ما باحجاب قیافه ها زشت دیده میشن مجبورن عمل وآرایش کنن زیباتردیده بشن ولی یه موی بازو ویه اندام خوب آدمو زیباترنشون میده دیگه نیازی به عمل وآرایش غلیظ نیست

رقابت بین زنها زیاد شده وعلت اصلیش حجابه چون ما باحجاب قیافه ها زشت دیده میشن مجبورن عمل وآرایش کنن ...

بله درسته.منم نمیگم حجاب.

حتی با ارایش ملایم هم کسی مشکلی نداره.

اما همه دارن با عمل زیبایی شبیه هم میشن.چرا؟چون مثلا بینی سربالا مده و اگر اینا عمل نکنن مورد پسند آقایون قرار نمیگیرن.

و این دلیلش اینه که زنان کشور ما اعتماد بنفس ندارن اصلا.

کار به بقیه حرفات ندارم اما لابد زنان اسراییلی که سربازی براشون اجباریه جزو باارزش ترین زنان جهان هس ...

شما این همه حرف منو ول کردی فقط اینو دیدی.

من کاری ندارم اونا چجوری هستن.

اما میگم چرا باید دید بقیع به زنان ایرانی این باشه

شما این همه حرف منو ول کردی فقط اینو دیدی. من کاری ندارم اونا چجوری هستن. اما میگم چرا باید دید بق ...

شما وقتی حرفی رو استناد قرار میدی نمیتونی بگی کار ندارم اگر کار نداری پس حق استناد هم نداری