2777
2789
عنوان

مامان ها بياين کمک

51 بازدید | 4 پست

سلام خانوما نميدونم چيکارکنم پسرم سه سالونيمشه خيلى لوسه عين دخترهاهس حتى مثل دخترهادلبرى ميکنه  اصلأمثل بچه هاى همسن خودش نيست يه پله پنج سانتى رو نميتونه بره بالا بايد دستشوبگيرم مثلأميخوادازروى جوى رد بشه بااين که روش نرده هست بازم نميتونه همش ميترسه بيوفته زمين.ميگم بياباهم ورزش کنيم بپر بپر بازى کنيم يکى دوبارميپره ميگه خسته شدم ميره دراز ميکشه پسر جاريم از پسرمن خيلى کوچيکتره ديواره راستوميره بالا ولى پسرمن راه راستو نميتونه بدوعه.حالا به نظرتون چيکارکنم زرنگ بشه بخاطر اين کروناهم زيادنميتونم ببرم بيرون و باغچه و اينجور جاهاکه عادت کنه

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
محدود نمی کردی قبلا مثلا نکن ،بشین

اره وقتى کوچيک بودهمش هواسم بهش بود نيوفته ياچيزيش بشه ولى الان بزرگ شده دوس دارم زرنگ بشه

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكم حساسيتت رو روش كم كني به مرور بهتر ميشه برادر منم اينجوري بود بابا برد گذاشتش يجا شاگرد مغازه شه الان ماشالله خيلي زرنگه.كمخونيشم بررسي كن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اره وقتى کوچيک بودهمش هواسم بهش بود نيوفته ياچيزيش بشه ولى الان بزرگ شده دوس دارم زرنگ بشه

دیدم مادرایی خیلی توجه میکنن به بچه هاشون خیلی اعتماد نفس ندارن  دیگه خیلی توجه نکن بهش بزار خودش کاراش بکنه