2777
2789
عنوان

😔شما ذوق ندارین خدایی؟

218 بازدید | 16 پست

بااینکه بابام وضع مالیش خوبه هربار اسم سیسمونی میاد مامان بابام جفتشون هی میگن ول کن هیچی نخر واسه بچه همون لباسای نوه اول رو تنش میکنیم .توی ان تی جنسیت رو اشتباه گفت یک ماه دعا میکردمامانم دختر بشه لباسا خواهرزادمو تنش کنه😐.بااینکه همسرم کلی چیزی خریده تو این ۴ماه مامانم واقعا بی ذوقه خودمم موندم چرا.بااینکه جهازمم خونم کوچیک بود هیچی نگرفتم 😔.شاید من انتظار این رفتارشون رو نداشتم واقعا😔

بعدجالبتر من اصلا ازشون انتطار ندارم بخرن خودم بابیمه بیکاریمم میخوام پس انداز کنم بخرم نمیزاره .بلاخره چهارتاوسیله داشته باشه به اسم سیسمونی خانواده شوهرم نوه اولشونه میدونم متلک بارونم میکنن😓...

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا

وا 😑

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه بچه ی من کهنه پوشه بقیس؟؟؟ 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

خب جه نیازی هست بهشون بگی.... خودت بخر بذار کنار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ع چه رفتار مادر و پدرت بده 

😔تو این گرونی هی بهش قیمتارو میگم میگن ول کن نخر لازم نداره 😔اخه مگه میشه بچه شرت یکی دیگه رو بپوشه😭چیکارکنم باهاشون

😔تو این گرونی هی بهش قیمتارو میگم میگن ول کن نخر لازم نداره 😔اخه مگه میشه بچه شرت یکی دیگه رو بپوش ...

بیخیالشون خودت بخر ببر بزار خونه مامانت  اونا بیارن جلو خانواده شوهر خراب نشی😓

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

از الان اگه لباس کس دیگه ایی رو بهت دادن همونجا برش گردون 

وگرنه علاوه بر اینکه فردا میگن بهش سیسمونی دادیمو منت میزارن

هر لباس کهنه ایی ک گیرشون اومد میگن بده میدیم ب بچه ی فلانی

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
خانواده شوهرت اشتباه میکنن متلک بارون میکنن جوابشونو میدی هرچی گفتن. بعدم ازمامان بابات انتظار نداشت ...

اره همینکارو میکنم تا اسم ی دست لباس تو خونه ایی میارم کلی مزنن تو ذوقم خدا ب دادم برسه بخرم😒