2777
2789
عنوان

اعصابم خورده اه اه اه

277 بازدید | 12 پست

بعد از دو ماه قهر و جدایی حرف زدیم دوست پسرمم گفت من جواب نمیدم جمعه بیا حضوری حرف میزنیم و اونجا بهت میگم و اینا. خلاصه قبول کردم ولی اونقدر اشتی نشدم که خودم پاشم بهش پیام بدم چون بهم توضیحی نداده و من کلی سوال دارم تو ذهنم ازش و قرار شد قانعم کنه. حالا امروز جمعه و هنوز هیچ اطلاعی نداده که چه ساعتی همو ببینیم.دارم دیوونه میشم. اه. خودشم میدونه دیگه پنج شش به بعد نمیتونم برم.باید این ساعتا قرار بزاره. خودش خوبه خودش اصرار میکرد فقط جمعه باید بیای. حالا اطلاع نمیده. اعصابم خورده از دستش خیلی کم کشیدم تو این دو ماه واسه قراری که خودش اصرار داشت هم باید اذیت بشم

واقعا برای چی باهاشی؟دلتو به این خوش کردی؟جدا شو گور باباش😐

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظره خونشون خالی بشه،یا یجای خالی گیر بیاره بعد بهت خبر بده😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
خب هنوز آشتی نشدیم که کامل. بعدشم اون اصرار کرد به دیدار منم هی گفتم نه اخرش گفتم باشه.

خوب پس حتما خواب مونده حالا یکم دیگه صبر کن شاید زنگ زد 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
مگه الان گفته بیا که من پیام بدم اینطوری بگم.دیر کرده تا الان یعنی؟

میگم خوب یعنی خودت بش بگو خبری ازت نشده. نمیدونم بستگی داره به خودتون که کی میتونی بری

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم