2777
2789

صبحتون بخیر . ازتون راه حل و کمک میخوام .

شوهرم 32 سالشه پنج سال هم با هم اختلاف سنی داریم ولی هم خیلی بی ذوقه هم رفتارهاش مثل مردای پنجاه ساله یه . مثلا من توی کانالای زیادی عضو شدم یا توی اینترنت خیلی دنبال کارای غافلگیری و خوش حال کردنش میگردم مثلا کیک یا خوراکی یا چیز جالبی ببینم درست میکنم که برای تنوع بیارم با هم بخوریم خوش حال بشه ، یک کوچولو میخوره فقط مزه میکنه . یا برای هر مناسبتی براش یه هدیه ی کوچولو میخرم کیک یا غذای خوب درست میکنم یا به خودم و خونه میرسم ولی اون در حدی که من زحمت کشیدم ذوق نمیکنه بعد خودش هم هیچ وقت از این کارا نمیکنه مثلا تولد منو هیچ وقت توی این ده سال یادش نبوده که حتی یک تبریک ساده ی زبونی بگه . حالا از پیرمرد بازی هاش بگم مثلا موها و ریش ش رو دیر به دیر میزنه  انقدر موهاش ایندفعه بلند شده بود باباش اومد خونمون موهاش رو زد یا بعضی وقتا خودش رو خم میکنه مثل پیرمردا قوز میکنه. ماشینش هم با این که نو خرید ولی الان انقدر کثیفه بعضی وقتا یکی سوار ماشینمون میشه من خجالت می‌کشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من کاملا همسرتون رو درک میکنم ؟ 🤔

منم به شخصه واقعا ن از اینکارا میکنم و نه خوشم میاد 

فکر کنم قبل ازدواج باید متوجه  میشدید این تیپ شخصیتی داره 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

راستی بعضی وقتا هم براش نامه یا متن کوچیکی توی کیفش یا یک جا جلو چشمش میذارم که ببینه اونم میخونه بعد میگه خیلی خوب بود . این دفعه چند روز پیشش نبودم بهش زنگ نزدم پیام هم ندادم اگه هم کار داشتم خیلی معمولی بهش پیام دادم . آخه همیشه این جور وقتا که پیشم نبود پیام شب بخیر و صبح بخیر و از این چیزا بهش میدادم ولی این بار نه ،گفتم بذار منم مثل خودش بشم ولی اون اصلا متوجه این که من هم نسبت بهش سرد شدم هم نمیشه 

ازدواجتون سنتی بود؟از اول اینجوری بود؟

سنتی . اولا یک کم بهتر بود . البته اینم بگم خیلی به منو بچه ها رو اهمیت میده هوامونو داره میدونم منم دوست داره ولی من یک آدم احساساتی اونم یک آدم بی ذووووق