2777
2789
عنوان

شوهرم مثل پیرمردهاست. منم افسردگی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 37 پست
خب اون جوری که دیگه منم مثل اون بشم زندگیمون خیلی سرد میشه

چه میدونم شوهرش حتی تورابطه هم سرده ولی دوستم گرم بودالان کلا بیخیال شده نزدیک ۱۵ساله ازدواج کرده یه سال زودترازمن ولی بیچاره ازبس زورزدخسته شدچقدرکتاب اوردشوهرش نخوندچقدرکادوکیک و....

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
بهش میگم مثلا یک کم مرتب باش به خودت بری پیرهنت رو بکن توی شلوارت مرتب بشی ریشت رو کوتاه کن میگه مرد ...

چ طرز فکر اشتبااهیییی خو بگو ما خانما ک مرتبیم مرد هم باید مرتب باشه تا ب دل هم بشینیم

مرداب از رود پرسید چه کردی ک زلالی رود جواب داد گذشتم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کمی عشق و مهر رو در عمل ایشون ببینید نه در اینکه رفتار رمانتیک دنبالش بگردید

با ایشون هم حتما صحبت کنید در یک وضعیت مناسب و آرام و در آرامش و بگید که رفتار ایشون شما رو دلسرد میکنه و رابطه رو به خطر می ندازه 

بگید احتیاج دارید که توجه متناسب با روحیه خودتون رو ازشون بگیرید چون ایشون مسئولیت این موضوع به عهدشون هست ..

اول هم به شما توصیه کردم چون اول باید از خودمون شروع کنیم حتی اگر در حد تنظیم توقعات باشه ...

اول گفتگو هم بگید که خصوصیات و عشق ایشون رو می دونید ولی نیازهایی دارید که به اندازه نیاز به احترام و مادیات و نیاز جنسی در ازدواج مهم هست 

رابطه رو با ماساژ و وقت های خصوصی بیشتر گرمتر کنید 

هرچی لازم هست هم بدون رودربایستی از ایشون بخواید

مثلا زنگ میزدید بیان خونه نه اینکه منتظر بمونید

حتی اگر آرایشی میکنید یا به خودتون می رسید منتظر تایید و دیدن ایشون نشید و تا از راه رسیدن بغلشون کنید و ببوسید و بگید ببین مثلا ابرو هام رو مرتب کردم (البته در شرایط کرونا اول دوش بگیرن بعد 😉)

در آخر هم مساله مهم افسردگی هست 

کشور ما کلا رنج افسردگی بالا هست 

یکی از دلایل مهم کمبود ویتامین ها بخصوص ویتامین دی هست

این رو هم بررسی کنید 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

شوعرمنم همینجوره یک ادم شلخته غذا ک میخوره ملچ ملوچ میکنه هرکارمیکنم این ادا از سرش نمیافته بهش گفتم ادمایه تمیزو میبینم مردایه مرتبو میبینم کیف میکنم یکم الان بهترشده

آره . حالا همه ی اینا کنار . مثلا دیشب با مامان باباش از سفر برگشتن منم خونه ی بابام بودم گفتم برم خ ...

واقعا شرایط سختی داری. حق داری ناراحت بشی. 

ولی هرکی یجای زندگیش می لنگه. 

شوهر من از لحاظ ابراز علاقه و محبت عالیه ولی زندگیمو با اخلاقش سختتتت کرده در حدی که اصلا دلم نمیخواد ابراز علاقه و توجهشو ببینم. 

ان  شاء الله خدا کمکت کنه عزیز دلم

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️