2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 40 پست
چه طدگوری همه اینکارارو نیکتی ما دو نفریم کارای خونمون تموم شدنی نیست که نیست .. کلا میگم الان فرصت ...

ماهم دونفریم..بنظرم دونفر ادم زیاد کار خاصی ندارن..مخصوصا که الان دکثر زن و شوهرا تو همه چی کمک  دست هم هستن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت بود فقط موادش خریدم چندبار انگشتم سوخت تا دستم اومد چکار کنم😀😀 بعد قالب ورق المینویم م ...

چه خوب حتما اینو امتحان میکنم دوست دارم امتحانش کنم  😍

چه طدگوری همه اینکارارو نیکتی ما دو نفریم کارای خونمون تموم شدنی نیست که نیست .. کلا میگم الان فرصت ...

من ۶بیدار میشم ۷شوهرم سرکار میره تا ۷برنمیگرده

منم ۷تا ۸پیاده روی میرم

بعدش با دخترم صبحانه میخورم کارای خونه تا ده

دیگه با دخترم بازی میکنم فیلم میبینم

یه تایم های باهاش اشپزی میکنم

شمع سازی به عنوان سرگرمی دوتای انجام میدیم

گاهی تا پارک میبرم دوچرخه سواری کنه یا تو حیاط بازی

خونه م ساعت دخترم کلاس انلاین داره هر روز یه قسمت ش مرتب میکنم 

مسولیت اتاق با خودشه اخر ماه براش جایزه میخرم

من نمیدونم چرا کارام تموم نمیشه ..مخصوصا کردنا کارام رو دوبرابر کرده 

عزیزدلم بگمونم زیاد خودتو درگیر کارای خونه کردیی...چون واقعا دونفر ادم زیاد کارخاصی ندارن مخصوصا که هردوهم بزرگ و بالغ باشن..کار اصلی هااا وقتی بچه بیاد شروع میشه😁😁

عزيزم يكي از روش هاي كسب درامدش كليك تبليغات سرمايه گذاري هم داره سايتشم ايراني ومطمئن وهزينه اينترن ...

چه جالب ..تازه اولین بار بود شنیدم..حتما تو اینترنت یه سرچ کنم  قشنگ درباره بفهمم..ماشالله بهت

چه خوب حتما اینو امتحان میکنم دوست دارم امتحانش کنم  😍

از یوتیوپ فیلم اموزشی ش نگاه کن یا اپارت 

تو نت سرچ کنی موادش داره زیاد گرون نبود

کمی رنگ های اکلی ش گران بود که من سایه چشمی داشتم استفاده نمیکردم تاریخ ش گذشته بود قاطی کردم رنگش قشنک شد

نگاه کنی ایده های خوبی تو ذهنت میاد

عزیزدلم بگمونم زیاد خودتو درگیر کارای خونه کردیی...چون واقعا دونفر ادم زیاد کارخاصی ندارن مخصوصا که ...

وای خدا نگووو 

راستی از جه قالبهایی استفاده نیکنی؟؟بعد چطور جدا میکنی 

پارافین رو از کجا میخری

از یوتیوپ فیلم اموزشی ش نگاه کن یا اپارت  تو نت سرچ کنی موادش داره زیاد گرون نبود کمی رنگ های ...

اره همین امشب میبینم بتونم از شنبه برم وسیلشو بخرم شروع میکنم...خیلی اینچیزارو دوست دارم...😍😍