armedel مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 198 عنوان خانومای خونه دار بیاین 242 بازدید | 40 پست خانوما شما نظری و برنانه ای واسه اینکه توخونه حوصلمون سر نره یا یه منبع درامدیم بشه ندارین...من خودم معلم هنر تو مدرسه هستم و همیشه یا ۳روزدر هفته مدرسه میرفتم و بقیه روزاهم نقاشی و تابلو..ولی دیگه واقعااا خسته شدم ازبیکاری😔😔 1399/05/02 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10621 منمشاغل بودم الان بخاطر کرونا خونه امتو نت اموزش شمع سازی یاد گرفتم...خوب درست کنممیشه فروخت دوستمازم خواست براش درست کنم
armedel مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 198 بورس کار کن بورس شوهرم هست..بعد دلم میخوام یکارکنم سرمم گرم بشه بورس بازم باگوشی ..دوست دارم یجیزم یاد بگیرم
نوکطلا عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 982 منمشاغل بودم الان بخاطر کرونا خونه ام تو نت اموزش شمع سازی یاد گرفتم... خوب درست کنممیشه فروخت ... من فقط کتاب میخونم به خونه و زندکی و همسرم . ورزشم میرسم زیاد خودتون رو درگیر مساعل مالی نکنید دنیا دوروزه
نااميد٥ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 166 عزيزم من تبليغات كليكي انجام ميدم پولش كمه ولي بهتر از بيكاريه https://clicktala.ir/?ref=somayek
armedel مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 198 منمشاغل بودم الان بخاطر کرونا خونه ام تو نت اموزش شمع سازی یاد گرفتم... خوب درست کنممیشه فروخت ... جدی؟چقدر خوب..درست کردنش سخته؟خداکرونارو لعنت کنه الان حداقل باید کلاس تابستونیامو میرفتم ولی چیشد تو خونه بیکار افتادم😔
armedel مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 198 عزيزم من تبليغات كليكي انجام ميدم پولش كمه ولي بهتر از بيكاريه ht ... تبلیغات کلیکی؟!میشه بیشتر توضیح بدی تا حالا نشنیدم؟
armedel مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 198 من فقط کتاب میخونم به خونه و زندکی و همسرم . ورزشم میرسم زیاد خودتون رو درگیر مساعل مالی نکنید دنیا ... من کتاب میخونم..ورزشم میکنم ..به خونه زندگیم میرسم به همسرمم...ولی باز کلی وقت اضافه میارم که دلم میخواد مفید ازش استفاده کنم
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10621 من فقط کتاب میخونم به خونه و زندکی و همسرم . ورزشم میرسم زیاد خودتون رو درگیر مساعل مالی نکنید دنیا ... کلی گفتم دوستم میگفت اینقدر خوب یاد گرفتی بفروشی طالب داره... من واسه سرگرمی درست میکنم خداروشکر وضع مالیم خوبه کار ای هنری دوست دارم
نوکطلا عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 982 من کتاب میخونم..ورزشم میکنم ..به خونه زندگیم میرسم به همسرمم... ولی باز کلی وقت اضافه میارم که دلم ... چه طدگوری همه اینکارارو نیکتی ما دو نفریم کارای خونمون تموم شدنی نیست که نیست ..کلا میگم الان فرصت خوبیه به جسم و روح خودت برسی
نوکطلا عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 982 کلی گفتم دوستم میگفت اینقدر خوب یاد گرفتی بفروشی طالب داره... من واسه سرگرمی درست میکنم خداروشکر وضع ... اره چیزی باشه که ازش لذت ببری ....هر کاری ..
armedel مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 198 کلی گفتم دوستم میگفت اینقدر خوب یاد گرفتی بفروشی طالب داره... من واسه سرگرمی درست میکنم خداروشکر وضع ... خیلی کارخوبی میکنی...مهم اینه سرت گرم میشه مفید از وقتت استفاده میکنی..هم اینکه یچیز خوب بلدی درست کنییی...همینش خیلی خوبه واقعا افرین
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10621 جدی؟چقدر خوب..درست کردنش سخته؟ خداکرونارو لعنت کنه الان حداقل باید کلاس تابستونیامو میرفتم ولی چیشد ... خیلی راحت بود فقط موادش خریدمچندبار انگشتم سوخت تا دستم اومد چکار کنم😀😀بعد قالب ورق المینویم میگفت بزار تو شیشه مواد بریز قشنگ میشد قالب از وسایل خونه استفاده کردم