سلام ،من شاغلم با همسرم هم رابطم خیلی خوبه ،خیلی مرد خوبیه،طلاهامو فروختیم یه زمین ب اسم خودش خرید،البته نصف پول زمین طلاهای من بود،کلا یه جوریه آدم باهاش رودرواسی داره منم دیگه هیچوقت جدی نگفتم چیزی ب نامم بزن،میگه مال هردومون،اگه خدای نکرده چیزی هم بشه (طلاق)قانون اموال رو نصف نصف میکنه
توي زندگي مشترك همه چيز بايد نصف نصف باشه. يعني چي روتون نميشه با شوهرتون دو كلمه حرف بزنيد و رو دروايستي داريد. هيچكس اينده رو نديده. اگر شوهرت دور از جون طوريش شد چي؟ اگر خانوادش ندادن بهت؟
مثل خارج خانمهاي ايران كه حقي ندارند اين نصف به نصف أموال حداقل كاري كرد كه ميتوني بكني
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توي زندگي مشترك همه چيز بايد نصف نصف باشه. يعني چي روتون نميشه با شوهرتون دو كلمه حرف بزنيد و رو درو ...
خانواده همسرم خیلی خوبن ازونورم خیلی پیرن،جوری نیس فک کنم اون روز بیاد هرچند مرگ ب پیر و جوون نیس،یکی دوبار ک ب فکرم اومد گفتم اگه خدایی نکرده اینجور چیزی پیش اومد مقداریش ک سهم پسرم میشه بقیشم تحت عنوان مهریه برمیدارم
چه خونسرديد به خدا. هيچكس اينده رو نديده. بهتره كمي يفكر اينده باشي خانم
میخواد جکار کنه من اصلا برام مهم نیست من ۳۰سال ازدواج کردم شوهرم نزدیک ۵۲ساله اش هست میخواد چه بکنه اره الان دخترم درشرف ازدواج هست به اون گفتم باید حواس اش باشه مثلا شوهرم میخواد من بندازه بیرون