2777
2789
عنوان

حاملگی سوم اصلا باورم نمیشه کی بزرگ شدیم که بچه سومم تو راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 10643 بازدید | 284 پست
من بچهام کوچکن.مدام غرو دعوا و خرابکاری.خونه ک خونه نیس اشغال دونی شده.سوم دخترم بزور بیدار کنم بفرس ...

چند هفته ای بچه هات چند سالشونه خدا کمکت کنه عزیزم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر بعضیا تلخن نسبت به باردار شدن کسی عزیزان توی این دنیا هیچ سرمایه ای با ارزش تر از بچه دار شدن ...

چه انرژی مثبتی دادی با کامنتت منم از اطرافیان خیلی طعنه شنیدم بابت بارداریم اولش ناراحت میشدم ولی الان بخدا خوشحالم هستم بابت نعمتی که خدا داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جوجهراآخرپابیزمیشمارن

تو چته عزیزم؟! 

کدوم کشوری؟! 

هر تاپیکی که میرم میای چرت و پرت مینویسی 😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
۳۱هفته و ۱روز.هفت سال نیم و چهارسال نیم

چیزی نمونده عزیزم دخترت ماشاالله بزرگ در حد سفره جمع کردن و سرگرم کردن داداشش یا جمع کردن اسباب بازیاشون ازش کمک بخواه خدا کمک کنه زایمان کنی سبک میشی اونموقع کمتر اذیتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه قدر بعضیا تلخن نسبت به باردار شدن کسی عزیزان توی این دنیا هیچ سرمایه ای با ارزش تر از بچه دار شدن ...

چقد حرفات انرژی مثبت دارن گلم 

دوس داشتم هزار بار لایکت میکردم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو چته عزیزم؟! کدوم کشوری؟! هر تاپیکی که میرم میای چرت و پرت مینویسی 😂

این جور کامنت ها انگار اصلا ندیدی بزار تو عالم خودش باشع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این جور کامنت ها انگار اصلا ندیدی بزار تو عالم خودش باشع

آخه هرررررچی تاپیکی میرم یه چرتی نوشته 😂😂😂

تو یه تاپیک گفته رفته آلمان میگم شاید فارسی بلد نیست 😂

۳۱هفته و ۱روز.هفت سال نیم و چهارسال نیم

پسر من ساعت سه بیدار شد الان خوابید دیگه من خوابم نمیبره دیشبم سر درد داشتم تا ساعت دوازده بیدار بودم عزیزم سختی که هست ولی باید تحمل کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزی نمونده عزیزم دخترت ماشاالله بزرگ در حد سفره جمع کردن و سرگرم کردن داداشش یا جمع کردن اسباب بازی ...

هعیی اولی بدتر از دومیه.صبح بزور پاشه بایذ همه صبحونه و کاراش خوذم انجام بدم اتفافا با داداشش نمیسازه نزدیکش بشه جیغ می کشه.بزور تا بفرستمش بخوابم س ساعتی بعد پسرم بیدارمیشه و پوشک میشه شبا بایذ اون خوذم بشورم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اسی بگو من چیکار کنم 

بچه سومم باردارم 

بارداری دوممه

دوقلو دختر دارم 

اینم دختره

دیروز فهمیدم دختره

می‌دونم دختر خیلی خوبه نمیخوامم ناشکری کنم 

ولی همش فکر حرفهای جاری و بقیه باعث شده خواب نداشته باشم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
پسر من ساعت سه بیدار شد الان خوابید دیگه من خوابم نمیبره دیشبم سر درد داشتم تا ساعت دوازده بیدار بود ...

من بارداریم سخت میگذره زندگیم از اون بیستر

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آخه هرررررچی تاپیکی میرم یه چرتی نوشته 😂😂😂تو یه تاپیک گفته رفته آلمان میگم شاید فارسی بلد نیست 😂

منم اولش گفتم چی میگی بعد گفتم ولش کن یه چی گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی بگو من چیکار کنم بچه سومم باردارم بارداری دوممهدوقلو دختر دارم اینم دخترهدیروز فهمیدم دخترهمی‌دو ...

انقد بخاطر حرف دیگران زندگی نکن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️