سلام ،من شاغلم با همسرم هم رابطم خیلی خوبه ،خیلی مرد خوبیه،طلاهامو فروختیم یه زمین ب اسم خودش خرید،البته نصف پول زمین طلاهای من بود،کلا یه جوریه آدم باهاش رودرواسی داره منم دیگه هیچوقت جدی نگفتم چیزی ب نامم بزن،میگه مال هردومون،اگه خدای نکرده چیزی هم بشه (طلاق)قانون اموال رو نصف نصف میکنه
من شاغل نیستم،هیچوقتم برام مهم نبود شوهرم چیزی بنامم کنه،،شما هم بی تفاوت باش چون بنظرم حساسترش میکنی مگه دیگه خیلی دلت میخواد سر بسته بهش بگی مثلاً مثال از اطرافیانتان بزنی
من شاغل نیستم،هیچوقتم برام مهم نبود شوهرم چیزی بنامم کنه،،شما هم بی تفاوت باش چون بنظرم حساسترش میک ...
من زیاد برام مهم نیس بهشم نگفتم،ولی بعضی وقتا میرم تو فکر ک من یه تومنی از حقوقم برنمیدارم همشو جای وام و خرج زندگی میدم ،ولی هیچ چیزی ک ب اسم خودم باشه ندارمحتی دو تومن تو حسابم نیس ک مال خودم باشه،
ببین اگه مردی هست که همه چی برات مهیا میکنه زیاد سخت نگیر من هم ۳۰سال ازدواج کردم شوهرمم ملک واملاک داره ولی هیچ وقت چیزی به نامم نبوده چندوقت پیش به ام گفت میرم صلح عمره میکنم بعداز من به تو برسه بجه هام اذیت نکنن با خنده گفتم شاید بچه هام تورو بیرون کنن اما من رو نه بازم بسته به همسرت داره من میدونم که اگه احتیاج باشه زندگیش هم میفروشه برا من
من خودم طلاهامو براش فروختم تا بتونیم زمین بخریم اگه ب همسرم بود ک کلا ب فکر نبود،ولی چندروز پیش دید ...
پس اگه میتوتی به اش بگو من خودم مریضم ماهانه نزدیک ۱ملیون فقط یه قرصم هست که از عید به خاطر کرونا ازاد میگیرم کلا شوهرمن هرچی احتیاج داشته باشم میگیره من هم ارثبه پدریم سال ۱۳۹۰ تقریبا ۵۰ملیون بود دادم به اش اصلا برام مهم نبوده