2777
2789
چیکار ب گرونی؟  چیکار ب زاد ولد وقتی خدا عقل داده و تاجایی ک آدم بفهمه خانواده ها قبل ازدواج می ...

شرمنده ولی من حرف شما رو قبول ندارم میدونی تا تو شرایطش قرار نگیری نمیتونی‌درک‌کنی..انشالله هیچوقت هیچکس تو این شرایط نباشه...من خودم‌قبل ازدواج پدرم‌یه دستگاه ماشین با یه واحد خونه بهم داد با جهاز کامل..ولی خانواده شوهرم انگاری‌ سو استفاده کردن و دریغ از یه قدم  حرکت .

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر بیشعورن که وقتی دیشب رفتم میگم پسرتون تا ساعت 11 من تنها میذاره بعصی وقتا با دوستاشه من باید سر کار باشم طرف اونو میگیرن عوضیا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
مثل شوهرمن

اره عزیزم دقیقااااا ..میدونی ادم حرصش میگیره ..اخر‌سر پرو و طلبکار‌هم‌هستن

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
شرمنده ولی من حرف شما رو قبول ندارم میدونی تا تو شرایطش قرار نگیری نمیتونی‌درک‌کنی..انشالله هیچوقت ه ...

پدر من هم هر چی خوبی از دستش بر بیاد برامون میکنه دستش درد نکنه واقعن ولی اونا رو میبینم چ بی خیالن خیلی ناراحت میشم

مسوولیت بیشتر برای زندگی خودشون دارن کاری زیاد والا به ما ندارن کاش فقط بی مسوولیتی بود بی ادبی کردن منم چهار ماهه باهاشون قطع رابطه ام خلاصصصصص امیدوارم هیچ وقت هم نبینموشن دیگه هیچ‌وقتتتت 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

خانواده شوهر هیچ مسئولیتی ندارن عزیزم از هیشکی توقع نداشته باشیم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من هیچ وقت توقع نداستم من وقتی شوهرم اکمد خواستگاری داراییاش و دیدم و پذیرفتم میتونستم انتخاب نکنم وقتی میبینم هیچی نداره 

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
شرمنده ولی من حرف شما رو قبول ندارم میدونی تا تو شرایطش قرار نگیری نمیتونی‌درک‌کنی..انشالله هیچوقت ه ...

خب اینکار پدر شما اشتباه بود چرا نذاشت شوهرت خودش اینارو بدست بیاره من اگ دختر دار شم ترجیح میدم پول همینارو بدونی شوهر دخترم بفهمه بزارم برا دخترم تو بانک سرمایه باشه ن ک خونه بخرم دوماد پورو شه و فکر کنه آیا کیه ک بخاطر اینارو پدرت داده میدونی دیگه تو این شرایط کسی نمیگه طرف داده بخاطر دخترش میگن چقد دومادش شانس داشته و چ آدم خوبی بوده ک پدر زن ایقد هواشو داشته

پدر من هم هر چی خوبی از دستش بر بیاد برامون میکنه دستش درد نکنه واقعن ولی اونا رو میبینم چ بی خیالن ...

منم همین حس رو دارم ..متاسفانه حس خیلی بدیه..ب شوهرم‌هیچی نمیگمااا اون بنده خدا میگه من همه‌ چیزو برات جبران‌میکنم .خودشم‌میدونه از خانواده شانس نیاورده

خانواده شوهر هیچ مسئولیتی ندارن عزیزم از هیشکی توقع نداشته باشیم 

شما نظرت اینه من گفتم بی مسئولیت اگه خدا رو شکر برا شما نیس یا این کلمه تعریفی براتون نداره تشریف نیار تو

خانواده شوهر من که از نظر اقتصادی هیچگونه مسوولیتی رو متوجه خودشون نمیدونن. دوستان نگیر نباید بدونن  و....کسی که بچه میاره، یا باید جوری تربیتش کنه که بتونه با عرضه خودش همه چی رو درست کنه یا اینکه پشت و پناهش باشن

از بقیه نظرها هم که هیچ مثلا دختر دومم بدنیا اومد بخاطر شرایطش ۱۰ روز بیمارستان بودم اینا نه شوهرم رو دعوت کردن نه دخترمو نگه داشتن بعد ۱.۵ ماه اومدن نوه شون رو دیدن