2777
2789
شوهرت چی میگه ؟خوبه شوهرت

اون خوبه چیزی نمیگه ولی خوب زمان همه چیز زو ثابت میکنه ادم از فرداش خبر نداره ک ..من حدو فاصلمو رعایت میکنم ک زیاد باهاشون صمیمی و خودمونی نشم 

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینکار پدر شما اشتباه بود چرا نذاشت شوهرت خودش اینارو بدست بیاره من اگ دختر دار شم ترجیح میدم پول ...

پس اگه دو طرفم خودشونو بزنن ب اون راه ک دور از جون باید بدبخت شیم

خب اینکار پدر شما اشتباه بود چرا نذاشت شوهرت خودش اینارو بدست بیاره من اگ دختر دار شم ترجیح میدم پول ...

درسته حق با تو هست..ولی وقتی خانواده شوهر‌ انگار ن انگار ب هیچیشون نیست ..شوهرمن از‌اول رو پای خودش بوده خودش کار کرده درس خونده فوقشو گرفته خوشبختانه درک میکنه..سختی زیاد کشیده تو زندگیش..بابام‌میگه مگه ادم‌چقد عمر میکنه ک بخواد تو سختی‌باشه‌میگه تا زمانی ک من زنده م نمیزارم سختی بکشید و واقعاااااا دمش گرم تا اخر عمرم مدیونشم اینو پیش خانواده شوهرم هم گفتم..شوهر من صد سال هم‌کار کنه خونه نمیتونه بخره با این اوصاع جامعه

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
اون خوبه چیزی نمیگه ولی خوب زمان همه چیز زو ثابت میکنه ادم از فرداش خبر نداره ک ..من حدو فاصلمو رعای ...

چن وقته ازدواج کردی ؟

خونواده ی شوهر من وضع مالیشون خیلی معمولیه برا تو چی 

خوشبحال داماد! امیدوار خود شوهرت خوب باشه و زندگی خوبی داشته باشید

انشالله عزیزم حداقل دلم فقط ب همینش خوشه..

درسته حق با تو هست..ولی وقتی خانواده شوهر‌ انگار ن انگار ب هیچیشون نیست ..شوهرمن از‌اول رو پای خودش ...

آره عزیزم درسته منم شوهرم هیچکس ی هزاری نداد بهش خودش ذره ذره جم کرد باورت میشه 24سالشه ولی موهاش سفید شدن 

شوهرم چندماهه بیکاره منم باشون تو یک اتاق زندگی میکنم تمام کارای خوته به عهده منه باردارم هستم دیشب ...

😭😭😭😭خدا آدمو ب هیچ بنی بشری محتاج نکن فقط خدا والا ی سریام میدن اینقد منت میذارن و سرکوفت میزنن آدم دیوانه میشه

چن وقته ازدواج کردی ؟ خونواده ی شوهر من وضع مالیشون خیلی معمولیه برا تو چی 

۲ سال عزیزم.اینام معمولیه ..من طوری تو زندگیم‌بزرگ شدم‌ک انتظار کمک جز خداا از هیچ کسی ندارم  شکر خدا پدرم ادم قوی هستش..ولی اجازه نمیدم کسی ازم سواستفاده کنه‌چون واقعااا حس بدی بم میده

شوهرم چندماهه بیکاره منم باشون تو یک اتاق زندگی میکنم تمام کارای خوته به عهده منه باردارم هستم دیشب ...

آخی چقدر سخت عزیزم انشالله شوهرت به زودی یه کار خوب پیدا کنه و شرایط زندگیت تغییر کنه

عنوان تاپیک ک مشخصه دوستان اونایی ک خانواده شوهرشون بی مسئولیته بیان فقط من به نظر خودمم خانواده ی دو طرف میتونن اگه کاری از دستشون برمیاد دریغ نکنن اگه واقعا نمیتونن هم ک‌ کلا هیچی ولی کسایی ک مخالف حرف استارتر و بقیه هستن بهتره کامنت نزارن و بحث نکنن چون عنوان تاپیک مشخص شده است

❤خدا جونم بابت همه چیز ممنون❤

به مسئولیت کاری ندارم ولی خیلی ازشون ناراحتم تازه باردارشدم بهشون که خبردادم جاریم بزوووور گف مبارکه بعد پدشوهرم بجای تبریک گفتن برگشته بعداینا که برادرشوهرم اینا رفتن میگه خوب کردین بچه دارشدین رضا اینا(اسم مستعار)به خودشون بیان بچه بیارن گفتم ینی من یه وسیله ام برای اینکه اونا به خودشون بیان 

مادرشوهرمم کلا دوبارزنگید دیگه ازش خبری نیس متنفرم ازشون

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍