2777
2789
از چ نظر بگووو

از همه نظر هیچ کاری یعنی هیچ کاری برای پسرشون نکردند..تو فک کن فقط زحمت زاییدنش ب عهدشون بوده دیگه هیچ کار

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهر من و خدا حفظش کنه صفر تا صد زندگیمون و تامین میکنه،حتی برامون پس اندازم میکنه،شوهرم براش کار میکنه..

وظیفش نیست،لطف داره بهمون وگرنه مسئولیت حساب نمیشه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
از این لحاظ که پسرشون داشت دختر مردمو میگرفت نه خونه داشت نه ماشین نه حساب بانکی هیچی اینا هم عین خی ...

چقدرررر عین همیم البته ما ۱۰ تومن کادو عروسی رو دادن بهمون هه

ببین یعنی در نظر بگیر تو الان پسر بزرگ کنی همینطوری دست خالی روانه ازدواج میکنی؟اصلا از الان به فکر ...

تا ی جایی مسئول تربیتشم. همین. 

بزرگ شد کار کنه ازدواج کنه

من همسرم تک پسره باباشم پولدار 

از 18سالگی کار کرده درسم خونده. ی قرونم باباش برامون خرج نکرده

وقتی اقایی میاد خاسگاری ک ابتدایی ترین پس اندازم نداره خب بله نگید. بله رو ب امید ساپورت خونوادش گفتن اشتباهه جانم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اقا من میترسم دیگه چیزی بگمیه سری کاربرا انقد بیشعورن دور از جون بعضیا.یا پستایی ک میذاری بعدا علیهت استفاده میکنن یا جواب همون پستا جور بی ادبانه ای حواب میدن ک انگار ما خواهر مادرشونیم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ن هیچ مسئولیتی در قبال ما ندارن،، ما خودمون تصمیم ب تشکیل زندگی گرفتیم دیگه بقیه گرفتاری خودشونو دار ...

عزیزم وقتی دو نفر تشکیل زندگی میدن یه سری مسئولیت ب عهده خانواده داماده یه سری هم عروس ..در غیر اینصورت تو این جامعه پر از تورم و گرونی اصلااااا میشه ازدواج کرد؟ دیگه چرا بچه ب دنیا اوردن ..زادو لد رو حیوون هم بلده

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
عزیزم وقتی دو نفر تشکیل زندگی میدن یه سری مسئولیت ب عهده خانواده داماده یه سری هم عروس ..در غیر اینص ...

چیکار ب گرونی؟  چیکار ب زاد ولد وقتی خدا عقل داده و تاجایی ک آدم بفهمه خانواده ها قبل ازدواج میگن ب دختر پسرشون ک چیکار بکنید چیکار نکنید دیگه مسئولیت چی گردن خانواده هاست؟ 

ببین یعنی در نظر بگیر تو الان پسر بزرگ کنی همینطوری دست خالی روانه ازدواج میکنی؟اصلا از الان به فکر ...

برای منو بزرگ کردن دستشون درد نکنه واقعن ...

ولی از وقتی سن شوهرم خیلییی کم بود فرستادنش سر کار حتی تمرکز نداشته درس بخونه  

بله دقیقن ب نظر من هردوخانواده مسئولیت دارن  و کسی ک انجام نده بی مسئولیت ...نمیفهمم ی سریارو

خدا سر شاهده اگه خانواده دختر جهازش کم‌باشه اینقدر ایراد میگیرن ک نگو..یه دوستم تازه ازدواج کردم‌از قشر متوسط جامعه هست مادرشوهرش تو اشپزخونه جای ماشین ظرف شویی رو براش خالی گذاشته ک حتمااا بخریاا