2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من ک کلاااااااااا بی مسئولیتن هرکی بجای من بود کلاااااا میترکید 

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

از این لحاظ که پسرشون داشت دختر مردمو میگرفت نه خونه داشت نه ماشین نه حساب بانکی هیچی اینا هم عین خیالشون نبود مثل مهمون اومدن و رفتن و مارو تا مدتها زیر قسطو قرض گذاشتن همه کادوهای عروسیرم برداشتن برای خودشون

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

خانواده شوهر چ مسئولیتی در قبال شما دارن مگه!! ؟

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خانواده شوهر ک مسئولیتی گردن ما ندارن 

خانواده دختر چی مسئولیت دارند؟ 

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
خانواده شوهر چ مسئولیتی در قبال شما دارن مگه!! ؟

ببین یعنی در نظر بگیر تو الان پسر بزرگ کنی همینطوری دست خالی روانه ازدواج میکنی؟اصلا از الان به فکر ایندش و دارایی هاش نمیشی؟میگی خودش هرکاری کرد کرد نکردم مهم نیست واست؟

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
ببین یعنی در نظر بگیر تو الان پسر بزرگ کنی همینطوری دست خالی روانه ازدواج میکنی؟اصلا از الان به فکر ...

دقیقااااا👌👌👌