2777
2789
ما هر هفته میریم

سیاستت داشته باشی مشکلی پیش نمیاد..خدا ب پدرت هم عمر‌باعزت بده حفطش کنه اینجور ادم کم تو جامعه پیدا میشه

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
پدر شوهر من و خدا حفظش کنه صفر تا صد زندگیمون و تامین میکنه،حتی برامون پس اندازم میکنه،شوهرم براش کا ...

خوشبحالت ن والا ما خرج روزانه هم بهشون میدیم اگ مزاحمم نشن تا الان کلی هم پس انداز داشتیم بخدا😕😕😕😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت ن والا ما خرج روزانه هم بهشون میدیم اگ مزاحمم نشن تا الان کلی هم پس انداز داشتیم بخدا😕😕😕 ...

عزیزم لابد پول ندارن

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نه سه تا داداشن شوهرم بزرگس یعنی  مادرشونم فوت کردن زن بابا دارن تمام این کارا زیر سر زن باباش ...

وا پس همونه دلش براتون نمیسوزه...

ایشالا از این وضعیت راحت شید خواهر و خوشبخت باشید کنار هممن

والا خونوادش اخلاقی خیلی خوبن ولی خوب وضعیت ضعیفی دارن همبنقدر ک خودشونو از ابو گل در بیارن ماهم هیچوقت رو دستشون خرجی نزاشتیم 

ولی پدرشوهرم ی جورری میگم این خونه خونه شما نداره ماهرچی داریم برای شما شما هرچی دارین برای ما ک انگار ی عالمه ملکو املاک داره 

حالا دیدم از خیر  پدر ب پسر برسه ولی دیگ پسر تو بلبشو اول جوونی با کلی قسط دیگ نمیتونه ک از خودش بزاره برا شما بعدم انگار ن انگار این خونه اون خونه ک نداره

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
سیاستت داشته باشی مشکلی پیش نمیاد..خدا ب پدرت هم عمر‌باعزت بده حفطش کنه اینجور ادم کم تو جامعه پیدا ...

آره بابامو خیلی دوس دارم برام خیلی زحمت کشیده ولی خیلی منت میزاره😑😔 

آری و دیگر هیچ 

وای خواهش میکنم ناراحت نشو اخه نمیدونستم چجوری بگم

ولی چقدرررر پرتوقعی.ده میلیون تومن بهتون دادن کادو. دیگه انتظار داشتی چیکار کنن واست

مگه وقتی شوهرت اومد خاستگاریت ازش نپرسیدی چی داری چی نداری؟

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
وای خواهش میکنم ناراحت نشو اخه نمیدونستم چجوری بگم ولی چقدرررر پرتوقعی.ده میلیون تومن بهتون دادن کا ...

ن بابا کادو های عروسیمون شد ۱۰ تومن خودشون کادو ندادن ک خواهرررر