2777
2789
خدا ک حسابش جداس و ی عشق خاصه... اما واقعن عاشق شوهرمم و بهش وابستم...

انشالله کنار هم‌همیشه شاد و سلامت باشید...

میشه این تاپیک تعطیل کنی احتمال داره فامیل تو نی نی سایت باشه بیان بخونن

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این لحاظ که پسرشون داشت دختر مردمو میگرفت نه خونه داشت نه ماشین نه حساب بانکی هیچی اینا هم عین خی ...

دقیقا کپی خانواده شوهر من ولی با این تفاوت که مال من کادو های عروسی رو برنداشتن

هر چن وقت میبینیشون همسرت چی

خیلی کم زیاد نه..همسرم اجبارش نمیکنم‌‌ازادی فکر داره

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
چجوری تعطیل کنم عزیزم

شنیدم اگه ده نفر گزارش بزنن میترکه.خواهشن هرکی‌میخونه گزارش بزنه ک بترکه

من میگم بی مسولیتن 

ن ب خاطر اینکه بیان مارو پنهاهشون قرار بدن نه ما خودمون میتونیم گلیممونو از اب بکشیم بیرون

بیمسولیتن ب خاطر این که مسولیت کارای خودشونم میخوان بندازن رو دوش ما 

ما بتونیم خودمونو سرپا نگه داریم دیگ خواهشن بار رودوشمون نریزن

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
فقط لطف کردن ساختنش   اونم احتمالا قرار بوده ی بوس کوچولو باشه ک متاسفانه از دستشون در رفته ...

عزیزممم...

برا منم همینطور...🤣🤣🤣

ولی باز خوبه ک ساختنشون😂😂😂