2777
2789
کاملا دستیه ولی اب تنی نمیکنه مگه بگیرمش زیر شیر اب که اونم جیغ میزنه و فرار میکنه

وقتی ظرف آب ومیاری یا توی سینک بگذارش روی دستت دست وآروبزار توی آب تا ازروی دستت خودش آروم آروم بره توی آب

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد
وقتی ظرف آب ومیاری یا توی سینک بگذارش روی دستت دست وآروبزار توی آب تا ازروی دستت خودش آروم آروم بره ...

به این راحتیا نیس ک میگی

دستی هست ولی تا بترسه فرار میکنه

ظرف اب بزرگی تو قفسش هس

ولی فقط اب میخوره ازش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه نر اوردیم برا طوطیم ۴ سالش بود همیشه دعواشون بود نره با وسایل خونه جفت گیری میکرد تو ۲ سال ...

ویتامین بهش میدادین؟بعضیاشون با هم سازگاری ندارن متاسفانه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
ویتامین بهش میدادین؟بعضیاشون با هم سازگاری ندارن متاسفانه

اون موقع اره

ولی مدتهاست که دیگه ن

البته نر رو جدا کردیم

الان دخترم‌مجرده

ویتامین چی میدین شما؟

دونه هم ارزن میخوره

کاهو و سیب و نون و سبزی و برنچ هم میخوره

اون موقع اره ولی مدتهاست که دیگه ن البته نر رو جدا کردیم الان دخترم‌مجرده ویتامین چی میدین شما؟ ...

من زمانیکه براش ماده خریدم بردمش دکتر ک یوقت مریض نباشه پسرم مریض بشه دکتر یه ویتامین برای جفتگیریشون و در واقع تقویت جفتگیری و اینا بهم داد،ویتامین خارجیه اسمش یادم نیست دقیق،هویج و ذرت و نخودفرنگی چی؟جوانه های گندم و ماش و ارزنم میخورن؟

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
راستی چچور حمومشون میکنید؟ عروس من تو اب نمیره اب پاش بگیرم بهش؟ خیلی خودشو میخارونه

عزیزم ی ظرف اب بذار خودش اب تنی می کنه 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
اون موقع اره ولی مدتهاست که دیگه ن البته نر رو جدا کردیم الان دخترم‌مجرده ویتامین چی میدین شما؟ ...

چرا جداشون کردی؟سازگاری ندارن؟هنوز همو میزنن؟شاید نمیخوان با هم جفت بشن بعضیاشون رابطه خوبی ندارن و با هم اوکی نمیشن

من زمانیکه براش ماده خریدم بردمش دکتر ک یوقت مریض نباشه پسرم مریض بشه دکتر یه ویتامین برای جفتگیریشو ...

الان فقط ماده رو دارم

نر رو رد کردم رفت

هویج خام؟

اینا ک میگی رو امتحان‌نکردم

چرا جداشون کردی؟سازگاری ندارن؟هنوز همو میزنن؟شاید نمیخوان با هم جفت بشن بعضیاشون رابطه خوبی ندارن و ...

فایده نداشت

خیلی باهم بودن و جفت نشدن

مشکل جنسی داشت نره انگار

میگم ک باهمه چی جفت گیری میکرد جز دختر من

چند وقته گرفتیش عزیزم؟من سه تا دارم البته تا حالا خیلی بچه گذاشتن ک دادم به فک و فامیل

یکیش دو سال و نیم یکیش یه سال ونیم از بدشانسی جفتش نر یکیش حرف میزنه دلم نمیاد یکیش و بدم ماده بگیرم از طرفی هم دوتا ماده گرفتن هزینه اش سنگینه

الان فقط ماده رو دارم نر رو رد کردم رفت هویج خام؟ اینا ک میگی رو امتحان‌نکردم

هم خام میخورن هم نیم پز بستگی به ذائقشون داره.مال من هردوتاشو میخورن منتها من رنده میکنم براشون میذارم

فایده نداشت خیلی باهم بودن و جفت نشدن مشکل جنسی داشت نره انگار میگم ک باهمه چی جفت گیری میکرد جز ...

بله درسته بعضیاشون اینطوری هستن

نر منم اوایل با دست من میخواست جفتگیری کنه دیگه اینقدر دعواش کردم و نازش نکردم رفت سمت مادش

یکیش دو سال و نیم یکیش یه سال ونیم از بدشانسی جفتش نر یکیش حرف میزنه دلم نمیاد یکیش و بدم ماده بگیرم ...

عزیزم ردش نکن بنظرم نر از ماده خیلی بهتره 

ماده رو نمیشه از هرجایی خرید چون نسبت به نر حساستر و زودتر مریض میشه،از طرفی با یدونه ماده نمیتونن باشن اگرم میخوای بگیری باید دوتا بگیری.منم یکی از بچه هاشون دیدم نره و خیلی وابسته شده رد نکردم.تا چند وقت پیشم چهارتا دیگشون بودن ک دیگه نگهداریشون سخت شد محبور شدم رد کنم وگرنه عاشقشونم و واقعا ناراحت میشم ردشون‌میکنم ولی واقعا سخته از طرفی خودمم دوقلو دارم یهو در لونشونو باز میکنن همشون میان بیرون.حالا اگه بازم تخم گذاشتن ماده شدن بهت میدم عزیزم چون من هدف اصلا فروش حیوانات نیست