2777
2789

چند وقته گرفتیش عزیزم؟من سه تا دارم البته تا حالا خیلی بچه گذاشتن ک دادم به فک و فامیل

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
مرغ عشق فرق میکنه ولی عروس هلندی رو باید اول از همه تو خونه یه جای کم تردد و اروم براش انتخاب کنی که ...

شما جفت زدین عروس ها رو باهم؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته گرفتیش عزیزم؟من سه تا دارم البته تا حالا خیلی بچه گذاشتن ک دادم به فک و فامیل

چفت خریدین یا جفت زدین خودتون

چجوری کوتاه کنم؟ آخه از دستم می ترسه چه برسه به قیچی😕

نه نه اصلا پراشون کوتاه نکن دوست عزیز

الان بهت اعتماد نداره بیشتر بی اعتماد میشه.بعد ممکنه عصبی بشه.من عروسام اصلا پراشون‌کوتاه نکردم فقط مواقعس ک آزادن حواسم هست در و پنجره باز نباشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
چفت خریدین یا جفت زدین خودتون

من خودم جفت زدم از اول یکی نر داشتم ک براش جفت خریدم

باید پرهاشون را کوتاه کنی و بداری روی قفس  باید یادش بدی و ی اسم روش بداری

راستی چچور حمومشون میکنید؟

عروس من تو اب نمیره

اب پاش بگیرم بهش؟

خیلی خودشو میخارونه

بیچاره  اونایی ک منظور تاپیکتو  نگرفتن😂😂😂😂

من فک کردم در مورد عروس هلندی گرفتن برا داداششون حالا اون دستی کردن یه رسمی‌چیزی ..خاک تو سرم

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          
من خودم جفت زدم از اول یکی نر داشتم ک براش جفت خریدم

از اول انداختین تو یه قفس باهم خوب بودن؟ همدیگه رو نمیزدن،؟

راستی چچور حمومشون میکنید؟ عروس من تو اب نمیره اب پاش بگیرم بهش؟ خیلی خودشو میخارونه

همیشه باید طوطی روسی روزه بخرید یعنی زمانی که آخرهای سرلاک خوردنش که عادت کنه به آدم من خودم یه طوطی دارم وقتی سرلاکی بود خریدم انقدر بامزست پنج شش کلمه هم حرف می زنه می رقصه وقتی دارم ظرف می شورم خودش ومی کشه برای آب

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد
از اول انداختین تو یه قفس باهم خوب بودن؟ همدیگه رو نمیزدن،؟

نه اصلا همو‌ نمیزدن 

اما چون عروس نرم وابستگی شدید به من داشت اوایل وقتی نزدیکش میشد سرش جیغ میزد و فقط میخواست پیش من باشه اما کم کم باهاش خوب شد.دو تا هم کاسکو دارم.براشون جای بزرگ عین جنگل درست کردم اونجا میچرخن.

همیشه باید طوطی روسی روزه بخرید یعنی زمانی که آخرهای سرلاک خوردنش که عادت کنه به آدم من خودم یه طوطی ...

طوطی من از ۴ ماهگی باهامونه

الان ۳ سالشه

چیکار کنم حالا

نه اصلا همو‌ نمیزدن  اما چون عروس نرم وابستگی شدید به من داشت اوایل وقتی نزدیکش میشد سرش جیغ م ...

ما یه نر اوردیم برا طوطیم

۴ سالش بود

همیشه دعواشون بود

نره با وسایل خونه جفت گیری میکرد

تو ۲ سال کلا ۳ بار با دختر من جفت شد

که اصلانم به تخم گذاری نرسید

یعنی دستی نشده توی این ۳ سال

کاملا دستیه

ولی اب تنی نمیکنه

مگه بگیرمش زیر شیر اب

که اونم جیغ میزنه و فرار میکنه