چند وقته گرفتیش عزیزم؟من سه تا دارم البته تا حالا خیلی بچه گذاشتن ک دادم به فک و فامیل
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوری کوتاه کنم؟ آخه از دستم می ترسه چه برسه به قیچی😕
نه نه اصلا پراشون کوتاه نکن دوست عزیز
الان بهت اعتماد نداره بیشتر بی اعتماد میشه.بعد ممکنه عصبی بشه.من عروسام اصلا پراشونکوتاه نکردم فقط مواقعس ک آزادن حواسم هست در و پنجره باز نباشه
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧
من خودم جفت زدم از اول یکی نر داشتم ک براش جفت خریدم
راستی چچور حمومشون میکنید؟ عروس من تو اب نمیره اب پاش بگیرم بهش؟ خیلی خودشو میخارونه
همیشه باید طوطی روسی روزه بخرید یعنی زمانی که آخرهای سرلاک خوردنش که عادت کنه به آدم من خودم یه طوطی دارم وقتی سرلاکی بود خریدم انقدر بامزست پنج شش کلمه هم حرف می زنه می رقصه وقتی دارم ظرف می شورم خودش ومی کشه برای آب
از اول انداختین تو یه قفس باهم خوب بودن؟ همدیگه رو نمیزدن،؟
نه اصلا همو نمیزدن
اما چون عروس نرم وابستگی شدید به من داشت اوایل وقتی نزدیکش میشد سرش جیغ میزد و فقط میخواست پیش من باشه اما کم کم باهاش خوب شد.دو تا هم کاسکو دارم.براشون جای بزرگ عین جنگل درست کردم اونجا میچرخن.