2777
2789
عنوان

مارک جی پلاس

36066 بازدید | 11 پست

بچه ها میخوام لوازم برقیامو عوض کنم یخچال tvلباسشویی قرار بود ال جی بگیرم که الجی از ایران رفت رفتیم بازار همه جی پلاس داشتن کسی میدونه مال کجاس آیا برند مطرحی هست به پای بوش و الجی و سامسونگ میرسه یا برم از گناوه الجی یا بوش بدون گارانتی بخرم

جی پلاس ایرانیه که شرکت گلدیران که قبلا نماینده الجی تو ایزان بودو میزنه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من همسرم تو شرکت جی پلاس کار میکنه

انصافا از همسرت بپرس مارک خوبیه یا نه هم کیفیت هم ظاهر آیا واسه خونه خودش میخره حالا جدا از اینکه تو شرکتشه چون من میخوام چند سال استفاده کنم 

انصافا از همسرت بپرس مارک خوبیه یا نه هم کیفیت هم ظاهر آیا واسه خونه خودش میخره حالا جدا از اینکه تو ...

عزیزم برند جی پلاس تازه ب بازار اومده طبیعاا ی سری مشکلات داره   الان خود من هفته ی دیگه یخچالشو برام میارن امروز همسر م میگفت ک همکارش گفته حتما یخچال بگیر عالیه  لباسشویی هم دوباره همکارش گرفته خیلی راضیه ولی خوب صد درصد ب پای ال جی نمیرسه در ضمن ما گوشی هاشو داریم راضی هستیم

[QUOTE=155046928]سلام ودرود خانونای عزیز من میخوام ی یخچال ارزون دوقلو بگیرم میخواستم بدونم جی پلاس مارک خوبیه؟شما چ ...[

والا میگن یخچال و لباسشوییش موتورشون از ترکیه میاد.ولی خوب برند جدیدی هست و هنوز جواب پس نداده.در کل بین محصولات داخلی خیلی تفاوت فاحشی نیست