سلام خانمای گل چهله زیارت عاشورا گرفتیم از امروز تا روز عاشورا که چهل روزه هر روز خونده بشه ب نیت فرج اقا و بر طرف شدن حاجات همه چهل نفر هر روز به نیت همون فرد و بقیه اعضا خونده شه
۶ نفر کمه تا چهل تا بشیم اگه دوست دارید اسمتونو بگید
خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماه را گم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله ) 👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
از امشب عزیزم یعنی امروز بود ولی تا شب مهلت داره اسمتونو گزاشتم تو لیست گلم
ممنون
ماه را گم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله ) 👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..