2777
2789
عنوان

چهله زیارت عاشورا

154 بازدید | 26 پست

سلام خانمای گل چهله زیارت عاشورا گرفتیم از امروز تا روز عاشورا که چهل روزه هر روز خونده بشه ب نیت فرج اقا و بر طرف شدن حاجات همه چهل نفر هر روز به نیت همون فرد و بقیه اعضا خونده شه

۶ نفر کمه تا چهل تا بشیم اگه دوست دارید اسمتونو بگید

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

خانمای گل در صورتی که دوست داشتید شرکت کنید اسمتونو بدید تا بزارم تو لیست

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

منم هستم

التماس دعا دارم برای دختر 3ساله ام 😭 تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 دعا کنید خدا شفاش بده ان شاء الله بزودی زود 🤲 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخونم....فقط از فردا شروع کنم‌یا از خود امشب؟

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
منم هستم التماس دعا دارم برای دختر 3ساله ام 😭 تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 دعا کنید خدا شفاش بده ان ...

ایشالا به حق سه ساله امام حسین شفا بگیره اسمتونو گزاشتم تو لیست

من میخونم....فقط از فردا شروع کنم‌یا از خود امشب؟

از امشب عزیزم

یعنی امروز بود ولی تا شب مهلت داره اسمتونو گزاشتم تو لیست گلم

از امشب عزیزم یعنی امروز بود ولی تا شب مهلت داره اسمتونو گزاشتم تو لیست گلم

ممنون

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
منم هستم اگ صدا میزنید 🙄حق شناس هست؟

بله خانم حق شناس گل اسمتونو گزاشتم تو لیست

منم میخام برا ازدواج چهله بگیرم میشه؟بنظرتون قبول میشه؟چله حشر بگیرم؟یازیارت عاشورا ؟

هر دوتاش خوبه گلم

ولی این چهله مال فرج آقاست گلم و حاجات شرکت کننده ها

دوست دارید شرکت کنید اسمتونو بدم؟؟

☹️عزیزم نزن ببخش منو😔اخه حق شناس میترسم نشه حق همه ضایع شه 🖤ببخش

یعنی کلا شرکت نمیکنید گلم؟