2777
2789
عنوان

چهله زیارت عاشورا

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست
اسم منم بنویس عزیزم انشاالله نی نیم بموقع وسالم بیادبغلم وهمه حاجت روابشین

ان شاالله عزیزم زدم تو لیست اسمتونو

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ زهرا شعبانی فرهمند

۲ خدیجه رحیمیان

۳ زهرا رحیمیان

۴ فایزه مردانیان

۵ فاطمه باقری 

۶ فاطمه قربانزاده

۷خانم خدیجه

۸ خانم  ~😊😊😊

۹ خانم حسینی

۱۰ سکینه خانم

۱۱ عذرا خانم

۱۲ مریم سادات

۱۳ سیده زهرا هاشمی نسب

۱۴ خدیجه طیبیان

۱۵ معصومه طیبیان

۱۶ فاطمه رحیمیان

۱۷ خانم منصوری

۱۸ طاهره جعفر تبار

۱۹ زهرا خردمندی

۲۰ زینب هاشمی نسب

۲۱ زینب امینی

۲۲ خانم یزدان پناه

۲۳ راضیه شامخی

۲۴ مریم شعبانی

۲۵ محدثه رحیمیان

۲۶ زینب قربانزاده

۲۷ فاطمه سادات شامخی

۲۸ فاطمه شامخی

۲۹ خانم سنیز

۳۰ خانم خواب دیده

۳۱ خانم عشقم محمد

۳۲ خانم آرزوی  عروسک 

۳۳ خانم شانسی

۳۴ خانم دختر زمستونم

۳۵ خانم مهتاب

۳۹ رقیه رحیمیان

۴۰ صدیقه رحیمیان

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست
منم هستم التماس دعا دارم برای دختر 3ساله ام 😭 تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 دعا کنید خدا شفاش بده ان ...

لیست رو فرستادم برات عزیزم

منم هستم التماس دعا دارم برای دختر 3ساله ام 😭 تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 دعا کنید خدا شفاش بده ان ...

هم توکل داشته باش هم توسل و در کنار اینا به فکر درمان هم باش و روی دخترت کار کن و وقت بزار براش انشالله از دعا و درمان و تلاشت نتیجه می گیری

سلام بر ....
من میخونم....فقط از فردا شروع کنم‌یا از خود امشب؟

لیستو ببینید گلم

هر کس دوست داشت با دعای علقمه بخونه اختیاریه

اسم منم بنویس عزیزم انشاالله نی نیم بموقع وسالم بیادبغلم وهمه حاجت روابشین

لیستو ببین گلم

هم توکل داشته باش هم توسل و در کنار اینا به فکر درمان هم باش و روی دخترت کار کن و وقت بزار براش انشا ...

ممنون عزیزم ❤️ بله باهاش کار میکنم کلاس هم میره، ولی خوب پیشرفتش کنده

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
ممنون عزیزم ❤️ بله باهاش کار میکنم کلاس هم میره، ولی خوب پیشرفتش کنده

ناامید نشو مطمئن باش کار کنی پیشرفت میکنه مراحل اول سخته باید صبر داشته باشی و کفش آهنی بپوشی اتیسم خفیف با تلاش میتونه یه زندگی نرمال داشته باشه

سلام بر ....
ببخشید استارترجان کسایی که میخونن اینجا اعلام نمیکنن که امروز خوندن؟

نه عزیزم هر کسی میدونه خودش که هر روز خونده