2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 39598 بازدید | 512 پست
اتفاقا من همیشه میگم کاش میشد زن وشوهرا خونه جدا زندگی میکردن، خوب بود، نه؟ 😂

حرف دل من را زدی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من خرو پف میکنم و اون تحمل میکنهخدایی گوزو هم نیست

وای خیلی بده تو را خدا درمانش کن. باورت میشه من مثلا ساعت دو و سه شب بلند میشدم از جام و انقدر اعصابم میریخت به هم که دلم میخواست سرمو بزنم به دیوار. و صبح ازش متنفر بودم. حتما درمان کن 

حالا این موقع شوهر از کجا بیاریم عزیزم 

شوخی کردم امیدوارم بهتریها روزیتون باشه و خوشبخت و خوش عاقبت بشید

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
فک کردم الان میترکه ولی صفه ۲۶

میشه صفحه ی اول ساعت کامنتارو نگاه کنی؟

۰۰:۲۳  برای شما هم؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ول کن خاهر من کسی کنارم بخابه خابم نمی‌بره باید قشنگ لحاف بغل کنم پامم بندازم رو لحاف بخابم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

آها بعد یه کوچولو حرکت کنی سرت داد بزنه بزور تو این سرما بیدارت کنه براش صبحونه گرم درست کنی ظهر مجب ...

هیچکدوم از این کارها رو شوهرم نمیکنه 

فقط ناهار رو درست میکنم که خب خودم هم باید بخورم دیگه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده